Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit u njemačkoj

Ovo još niste vidjeli: Olićevom suigraču izmasirao stražnjicu na središtu igrališta

stražnjica
Foto: Youtube Screenshot
02.06.2015.
u 14:22

Branič HSV-a, Pierre-Michel Lasogga, spustio je donji dio dresa i zatražio masažu stražnjice.

HSV je izborio ostanak u Bundesligi u doigravanju protiv Karlsruhera, a nakon dramatičnog uzvrata ne priča se samo o pogotku Hamburžana u sudačkoj nadoknadi, produžecima i velikom slavlju Ivice Olića, Ive Iličevića i suigrača. Govori se, naime, i o trenutku koji se dogodio uoči produžetaka na središtu igrališta.

Branič HSV-a, Pierre-Michel Lasogga, spustio je donji dio dresa i zatražio masažu stražnjice. Klupski liječnik odmah je krenuo na posao, a snimka masaže postala je hit u Njemačkoj.

Masaže igrača tijekom utakmica, a posebice kad se igraju produžeci, su uobičajene, no obično se radi o masaži nogu. A ovako nešto zaista se rijetko viđa.

>>HSV se spasio! Olićeva momčad nakon velike drame svladala Karlsruher

 

Komentara 3

ZO
zoom
01:49 03.06.2015.

A da tek znate kaj rade ispod tuševa:-))

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
19:43 02.06.2015.

Kakva stražnjica, to je gluteus maximus:)

IK
Ikonoklast
18:34 02.06.2015.

Sve stoji al Lassonga je cisti spic, kakav branic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije