Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekid suradnje

Otkriveni razlozi razlaza: 'Agassi je poludio i ljutito napustio trening'

Andre Agassi Novak Đoković
Foto: Toru Hanai/REUTERS/PIXSELL
1/7
03.04.2018.
u 12:35

Svjetski mediji krenuli su istraživati što se točno dogodilo

Andre Agassi i Novak Đoković više ne surađuju. Kao što smo objavili još u subotu, dvojac je prekinuo suradnju iako nisu naveli konkretne razloge.

– Imao sam najbolju namjeru, želio sam pomoći Đokoviću. Međutim, prečesto smo se razilazili u mišljenju. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere – šturo je rekao Agassi, a svjetski mediji krenuli su istraživati što se točno dogodilo.

Njemački mediji tako pišu da je Agassi bio nezadovoljan time što Đoković nije prihvatio ni jedan njegov savjet. Tvrde i da su se često svađali, a posebno žestoko bilo je neposredno prije Indian Wellsa.

"Nekoliko puta žestoko su se posvađali, a najžešće je bilo uoči Mastersa u Indian Wallesu početkom ožujka. Agassi je molio Novaka da preskoči taj turnir je mu je bilo jasno da ovaj nije spreman, međutim, Novak je savjet odbio. Zbog toga je došlo do žestoke rasprave, Agassi je poludio i nakon toga ljutit napustio teren, a zatim i raskinuo suradnju''.

Komentara 9

Avatar tituš
tituš
13:34 03.04.2018.

srpska posla ..

Avatar krile11
krile11
13:10 03.04.2018.

A što je taj Đoković važan?Bio broj jedan u tenisu ? Pa bili su i drugi i nitko ne piše što jedu za doručak.Baš me briga za njega

LI
liliZG
11:43 04.04.2018.

lako je nekad bilo agassiju "trenirati" , povukao bi jednu bijelu crtu i bio spreman za turnir i meč, doping kontrole nije bilo , i sam je to priznao, čovjek je živio na bijelom prahu...a to sad ne može, ne znam koji savjet bi on mogao dati Đokoviću?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije