Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKI NOVINAR

Otkriveni nepoznati detalji Gvardiolovog transfera karijere u Manchester City

AUT, Testspiel, Udinese Calcio vs RB Leipzig
EXPA/ Lukas Huter
04.08.2023.
u 18:45

Najtraženiji svjetski stoper u narednim satima će potpisati za momčad koju vodi Pep Guardiola

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol uskoro će potpisati ugovor s europskim prvakom Manchester Cityem, a transfer bi trebao iznositi 90 milijuna eura. Fabrizio Romano napisao je kako transfer ne uključuje bonuse niti ugovorene kamate, već će City bundesligašu u jednoj rati isplatiti cijelu odštetu. 

VEZANI ČLANCI:

- Cijelo vrijeme vam govorim da će Gvardiol ovog ljeta otići u City. Leipzig je prošle zime rekao da se to neće dogoditi, no sada će dobiti željeni novac za hrvatskog braniča, a to je 90 milijuna eura. U transferu neće biti bonusa. Umjesto toga, Leipzig i City će u budućnosti odigrati prijateljsku utakmicu, a sav novac od tog meča pripast će njemačkom klubu - otkrio je njemački novinar Christian Falk zašto u ugovoru neće biti uobičajenih bonusa. 

Gvardiol će tako srušiti rekord za najskupljeg stopera svijeta, čime će nadmašiti Harry Maguirea kojeg je Manchester United plazio 87 milijuna eura. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije