Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vahin odlazak iz maksimira
Povratak na članak

Otkaz ili ostavka? U igri je 1,35 milijuna eura

Halilhodžić nije dobio otkaz, sam je odstupio, to znači da nemamo obveza, kaže Mirko Barišić.

Komentari 92

BA
baja
03:17 08.05.2011.

Trebao je ic na misu za Dinamo.

VL
OB
-obrisani-
10:01 08.05.2011.

Neće biti sreće za naš narod...dok glavnu ulogu u državi imaju zločinci tipa Mamić....dok nam zločinački ADZe kroji kapu.....meni je kao čovjeku baš drago što takvi imaju prođu,a pošteni čekaju u zapećku.Imaju Hrvatsku ebala im ona ......

VL
Avatar maminjo
maminjo
14:19 08.05.2011.

Maminjo .

VL
OB
-obrisani-
20:47 07.05.2011.

Mamic i sin su gori od Ive SANADERA....Remetinac je tijesan za njih.....Ali takodje netko stoji iza njih !!! Vahide: Vrati se u Francusku (Lile) tamo te cekaju rasirenih ruku....Ne okreci se nikada vise toj gamadi !!!!

VL
CU
cupus
22:33 07.05.2011.

Gilera pravi KRETEN si ti. zar je netko kreten samo zato sto je odnekuda??? daj napisi puno ime iprezime da ti konstruktivno objasnim odkuda si i tko si..

VL
DU
Deleted user
20:19 07.05.2011.

To su lukavi lisci. U par sekundi su eksplodirali a sada su svi tiho. U igri je velika lova. Samo smo se mi razpisali ovdje. Niti je vaha dao otkaz niti mu ga je Mamic dao. Svi pisu i govore o otkazu a otkaza nigdje. Dali je sve puno lakse kada se sjetim Hajduka? Nije, jer Hajduk jos uvjek ima svoje navijace na tribinama. Pa makar ih kude i gadjaju ih stolicama. To znaci da ih jos uvjek vole. Ali ko gleda Dinamo? Ko ih kudi, ko ji vrijedja?

VL
Avatar PTB
PTB
20:27 07.05.2011.

Imat će i Dinamo opet navijače. Jednom kada se navijačima vrati njihov klub za koji mogu navijat.

VL
FR
Freeman
20:30 07.05.2011.

Mamić je beskrupulozna, ********seljačina ! Ali i \"poduzetnik\" čijim poslovima bi se trebali hitno pozabaviti - i policija i USKOK ! Dosta je više ! Čaša se prelila !!

VL
DU
Deleted user
20:38 07.05.2011.

Nece vise imati za koga navjati. Kada Mamic ode, Dinamo ce propasti. ne zbog toga sto ce Mamic otici, nego zato sto ce ostaviti za sobom unisten klub. Dinamo ce unistiti Mamic i BBB! Bit ce to prvi navijaci koji su unistili svoj klub a govorili su da im je svetinja. Jadan Nas Dinamo. Hajduk ce ostati. Jer dok je Torcide bit ce i Hajduka! Kod BBB je bas suprotno. Kada su se pojavili BBB, to je bio pocetak kraja naseg Dinama.

VL
DU
Deleted user
20:38 07.05.2011.

Tko s vragom tikve sadi tako završi. btw onaj tko u mamićevoj eri bude trener dinama je *****.

VL
Avatar PTB
PTB
20:44 07.05.2011.

Bit ce to prvi navijaci koji su unistili svoj klub ------------ Kaj time kaj se bore da svj klub oslobode od parazita?

VL
BJ
bjuri47
20:49 07.05.2011.

Steta Vahe..on mi je bio smjesniji od profesionalnih umisljeno umjetnih komedijasa kao sto je pervan i sl....nikakav trener ali vrhunski zabavljac..nikako mi nije bilo jasno otkud on kao trener sa takvim zabavljackim potencijalom..jedina dobra stvar je da bi sad najbolji igrac Dinamo turbine A.Rukavina mogao zaigrati...sto bih dao da nam se jos jednom obrati Vahe ..Vahe je car .kazem ja..

VL
OB
-obrisani-
20:51 07.05.2011.

Koji je do sada trener mogao suradjivati sa \"dotepencem\" Mamicem s\'kamenjara.....Nitko, pa niti Kranjcar.....Njega samo zanimaju SOLDE .....Hebes DINAMO !!!! Pa cime mu se bavi sin? Sve je jasno !!!! Sada Mamicu izmi strik i u SAVU neka te onaa makar ponese u Bosnu smradu jedan !!!!

VL
XY
xyxyxy
20:53 07.05.2011.

PTB, po sto i prvi puta, zašto se ti isti ljudi koji se bore da se klub oslobodi parazita nisu sjetili boriti protiv sličnih parazita u svojim redovima koji su godinama terorizirali klub, uzimali mu novce, i vječno ga obilježilii kao nepoželjnog u bilo kojem dijelu Europe? Pravi čovjek prvo počisti u svom okruženju, a onda krene dalje. i nemoj govoriti da se to nije moglo srediti, ako niste vi mogli potjerati takve, znali ste tko su, ali se mudro šutilo i optuživalo da je policija brutalna prema vama. Da Mamić i ode i da se BBB vrate na stadion, već bi na prvoj sljedećoj gostujućoj utakmici razbili pola središta grada.

VL
OB
-obrisani-
20:54 07.05.2011.

Kazu da je Mamic \"GAY\" !!!! VAHI to vjera ne dozvoljava pa moraju se rastati......Ali Mamic je dosta toga po******o !!!! Pa i cijeli DINAMO zajedno sa Banditom !!

VL
DU
Deleted user
20:54 07.05.2011.

Bit ce prvi navijaci koji ce unistiti svoj klub. Sa time mislim na sve sto su ucinili Dinamu! Sve kazne koje je Dinamo morao platiti UEFA-i zbog BBB-a, za sve izgrede na stadionu i izvan njega. Samo pitanje vremena je kada ce Dinamo dobiti zabranu igranja u Europi. Problem je u tome sto niti njemu(Mamicu) niti vama nije vazan Dinamo. Vazni ste vi sebi sami. I on i vi! Iako se kunete da vam je Dinamo zivot, da volite Dinamo vise od samih sebe, ja vam ne vjerujem jer ste sa svojim djelovanjem pokazali drugacije. Meni je jasno da niste zadovoljni sa Mamicem. Ali pravi navijaci NIKADA ne napustaju klub na cjedilu kao sto su to napravili BBB sa Dinamom. Tek kada se pomirite sa upravom Dinama(bilo koja uprava bila), tek onda ce mi biti jasno da kada kazete \"Dinamo Svetinja\" da mislite ozbiljno!

VL
BT
biracko-tijelo
20:55 07.05.2011.

Mamici odlazite vec jednom da vise ne moram navijati za Barcelonu.

VL
Avatar PTB
PTB
21:00 07.05.2011.

Prvo, ne možete uspoređivati čovjeka koji je službeni predstavnik i čelnik slušbene i čvrsto definirane organizacije sa neformalnom skupinom. Ne možete uspoređivati niti štetu jer ona koju je Mamić napravi je neusporedivo veća, i vidljiva je svake druge subote naa maksimiru kad igra dinamo. Kaj ak vam velim da su počistili u svom dvorištu? Da otkako je prošao bojkot na 10ak večih okupljanja nije zabilježen niti najmanji incident? Dajte im priliku, to su naši dečki i bore se za naš klub. Da nije njih tko bi rekao dosta ovakvom uništavanju kluba? Nisu svih 3 000 huligani, vjerovali ili ne.

VL
OB
-obrisani-
21:03 07.05.2011.

Jednostavno rijesenje za Dinamo i Zdravka Mamica, Brat Zoran je igrao u Bundesligi, skupio znanje i iskustvo, zast on ne bi preuzeo Dinamo, pa da vidimo kako bi tretirao svog brata zbog neuspijeha.

VL
SA
santos008
20:41 07.05.2011.

Mamicu,Mamicu ,sto bi rekao pokojni Delic[Radanovicu,Radanovicu,da imas mogucnosti procitati sve moje komentare na ovom forumu ,vidio bi da te niko nije branio koliko ja,a sad cu malo tvojim jezikom Hebem ti mater u cipku koja te okotila takog idiota.Ujedno se ispricavam svim citaocima koje sam nekad uvrijedio radi ovog djubreta.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.