Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest

Otac velike UFC zvijezde preminuo od koronavirusa

Abdulmanap i Khabib Nurmagomedov
Foto: Newscom/PIXSELL
1/7
03.07.2020.
u 13:42

Abdulmanap Nurmagomedov posljednjih nekoliko tjedana bio je u kritičnom stanju

Otac Khabiba Nurmagomedova preminuo je u moskovskoj vojnoj bolnici od posljedica koronavirusa.

Krajem travnja Abdulmanap Nurmagomedov (57) hospitaliziran je zbog respiratornih problema, s još nekoliko boraca iz Eagles MMA tima kojima je bio trener. 

Liječen je u bolnici u Mahačkali, a testovi na COVID-19 bili su negativni. Stanje mu se pogoršalo dva tjedna kasnije, kad je hitno prebačen u Moskvu.. 

Otac velike UFC zvijezde završio je u komi te da je operiran zbog srčanih problema. Kada se probudio, pojavili su se novi problemi, te je tjedan dana kasnije ponovno završio u komi.

Tada je stigla informacija da je zaražen koronavirusom. Khabib se ubrzo javio i potvrdio da je još dvadesetak članova njegove obitelji oboljelo od COVID-19. 

U danima koji su slijedili Khabibovu ocu zdravstveno stanje znatno se pogoršalo.

Otac velike UFC zvijezde posljednjih nekoliko tjedana bio je u kritičnom stanju te je dvaput bio u induciranoj komi.

Abdulmanap je bio Khabibov trener, a Dagestanski borac nije izgubio meč. Khabibov otac bio je sjajan hrvač i odličan u ruskoj borilačkoj tehnici sambo.

Ključne riječi

Komentara 8

SV
svrake
14:42 03.07.2020.

testovi negativni, operiran zbog srcanih problema, umro od korone ne od srca?

ZI
zimerman
07:45 01.08.2020.

Bio je islamista i to nije nikada krio ,,,,,ja sa tim nemam problema ,,,,,,ali imam problema kada mediji kriju ono sto on sam nikada nije krio .

Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
15:45 03.07.2020.

baš "od", a ne "sa"?? kako možemo znati da nije i od karijesa recimo? što je i na koji način i kojoj mjeri rezultiralo fatalnim ishodom, točne postotke i analizu molim!...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije