Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bilo u redu

Teška vremena za omiljenog Hrvata! Braco ga ponizio izjavom

Werder Bremen - FC Bayern Munich
Foto: MARTIN MEISSNER/DPA/PIXSELL
1/5
03.07.2020.
u 12:05

Vatreni će biti na posudbi do 23. kolovoza, a onda mora donijeti odluku gdje će nastaviti karijeru

Leroy Sane (24) novi je Bayernov igrač. Njemački reprezentativac potpisao je petogodišnji ugovor s  bavarskim klubom. Sane je u njemačkog prvaka stigao iz Manchester Cityja za nešto manje od 50 milijuna eura.

- Bayern je veliki klub koji ima visoke ciljeve, to mi odgovara. Veselim se novim izazovima u svojoj karijeri i jedva čekam treninge. Želim s Bayernom osvojiti što više naslova i trofeja, a najviše želim Ligu prvaka - kazao je Leroy Sane.

Werder Bremen - FC Bayern Munich
1/3

Saneov dolazak u München utjecat će i na Perišićev status u momčadi. Naime, hrvatski reprezentativac trebao je ostati u Bayernu nakon što mu istekne posudba, a li sada su se stvari promijenile.

- Presretni smo što je Leroy postao Bayernov igrač. On čini razliku na terenu i pojačat će svojom kvalitetom našu momčad. Sa Sergeom Gnabryjem, Kingsleyem Comanom i Leroyem sad smo jako dobro pokriveni na krilnim pozicijama koje su važne za našu igru - rekao je sportski direktor njemačkog prvaka Hasan Salihamidžić.

Bracina izjava sigurno je stigla do Ivana Perišića i zbog toga nije previše sretan, možda je to signal kako da nije u Bayernovim planovima za budućnost.

Vatreni će biti na posudbi do 23. kolovoza, a onda mora donijeti odluku gdje će nastaviti karijeru.

Navodno Bavarci ne žele Interu platiti 15 milijuna eura za Hrvata koji je ove sezone odigrao 30 utakmica, zabio šest golova i devet puta bio asistent. 

>> Samo još tri osobe na svijetu znaju što i ovaj Hrvat, pogledajte kako to radi!

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar cenzurapredizbore
cenzurapredizbore
13:36 03.07.2020.

Eto prilike Mourinhu da ga dobije za siću !

Avatar GeniKameni
GeniKameni
14:51 03.07.2020.

Sad se tek vidi kakav odlican posao je Juventus napravio sa Pjanicem! Prodati igraca od 30-ak godina za 65 milijuna eura... to ni Mamic ne bi mogao! A Perisic za 15 milijuna!? Dajte meni dvojicu, odmah...

ZA
zagi101
21:32 03.07.2020.

ajde hajduče isprsi se i kupujte Ivana, nek zadruga digne kredit pa možda s njim budu drugi u HNL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije