Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suludo ili pametno?

Otac će upropastiti karijeru 18-godišnjeg čuda od djeteta? Milan je njime namjeravao zamijeniti Rebića

Europa League - Round of 16 - Second Leg - Fenerbahce v Sevilla
Foto: MURAD SEZER/REUTERS
1/4
27.06.2023.
u 11:33

Otac od zainteresiranih klubova, među koje se ubrajaju Barcelona, Real Madrid i Milan, traži plaćanje bonusa za potpis ugovora u visini od 18 do 20 milijuna eura. To udvostručuje iznos koji za njega trebaju platiti obzirom da u ugovoru ima odštetnu klauzulu do 17,5 milijuna. Talijanski mediji iznose moguće razloge.

Mladi ofenzivni vezni Fenerbahčea, Arda Güler, privukao je interes najvećih klubova Europe. Uz njega se spominjao Real Madrid i Barcelona, a u ponedjeljak se doznalo kako je za 18-godišnjaka Milan spreman dati čak dvojicu igrača. Hrvatskog reprezentativca Antu Rebića te 

Njegov govor s istanbulskim klubom traje do ljeta 2025., a prema Transfermarktu košta 15 milijuna eura. U odštetnoj klauzuli njegovog ugovora stoji kako može otići ranije ukoliko je netko voljan platiti 17 i pol milijuna eura

GALERIJA Messijeva posljednja utakmica u PSG-u

Europa League - Round of 16 - Second Leg - Fenerbahce v Sevilla
1/9

Međutim, put do samog vrha svjetskog nogometa mogao bi mu otežati njegov otac. Talijanski mediji pišu kako njegov otac od zainteresiranih klubova traži plaćanje bonusa za potpis ugovora u visini od 18 do 20 milijuna eura.

Računica je jasna. Ovakvi zahtjevi igračevog oca čine mladića duplo skupljim od onoga što traži klub. Milan je navodno spreman ponuditi i nešto veći iznos kako bi pretekao Barcelonu i Real, no dupli iznos mogao bi ugasiti i njihov interes.

VEZANI ČLANCI:

Iz SempreMilana ove zahtjeve povezuju i objašnjavaju time što njegov otac od klubova želi jamstva da će Güler imati ključnu ulogu u novom klubu. U prošloj je sezoni za Fenerbahče nastupio 35 puta, te pri tome postigao šest golova te upisao sedam asistencija. 

VIDEO Modrić potpisao novi ugovor s Realom! Kapetan ostaje kako bi poveo Hrvatsku na Euru?

Komentara 2

T2
Tomo_20
22:47 27.06.2023.

Jedan eurogol zabio i vec ga dizu u nebesa majko mila!!!!

PO
Poletarac101
13:42 27.06.2023.

Haha ..Upropastit karijeru ...Da ga da badava ?Da ne traži ništa i da gleda kako će drugi zaradit na njegovom djetetu...Po meni sve 5 ,Tko voli nek izvoli(premlad je da bi mjenjao klub i sredinu)ima dobru lovu u F. I nek se strpi još par godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije