Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od Galacticosa?

Realu bi Mbappé ponovo mogao pobjeći? Engleski div za njega nudi pravo bogatstvo

Ligue 1 - Brest v Paris St Germain
Foto: STEPHANE MAHE/REUTERS
1/7
27.06.2023.
u 10:20

"Katarski emir i Florentino Perez su dogovorili Mbappéov transfer za 200 milijuna eura fiksno i 50 milijuna eura bonusa", pisali su Francuzi, no sada s otočja stiže 50 milijuna eura viša ponuda.

Nakon sedam godina u PSG-u, 24-godišnji Kylian Mbappé sprema transfer koji bi ga mogao uistinu otisnuti u sam vrh svjetskog nogometa i dovesti u krug igrača kao što su Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, dobitnici Zlatnih lopti. Do sada je vodeći i praktički jedini pravi kandidat za transfer bio Real Madrid, no Marco Kirdemir, agent FIFA-e tvrdi da se u utrku uključio i Liverpool.

Cijela priča započela je Mbappéovim odbijanjem potpisivanja produženja ugovora koji istječe sljedeće godine. Prije šest godina došao je za 180 milijuna iz Monaca, a vlasnik pariškog kluba emir šeik Tamim bin Hamad Al Thani inzistirao je da ili potpiše produljenje, ili ode iz kluba. Kada se nisu dogovorili, emir je postavio ultimatum da odluku donese do kraja mjeseca.

GALERIJA Hrvatska se drugim porazom oprostila od prvenstva

Ligue 1 - Brest v Paris St Germain
1/5

Real Madrid koji je već dugo zainteresiran za napadača skočio je na priliku da ga potpišu. Mbappé im je dao krila izjavom da ne želi igrati za PSG nakon lipnja 2024. godine. Emir je na to reagirao izjavom da je pred mladim igračem transfer. "Katarski emir i Florentino Perez su dogovorili Mbappéov transfer za 200 milijuna eura fiksno i 50 milijuna eura bonusa", napisao je psgcommunity.

VEZANI ČLANCI:

I transfer insajder Fabrizio Romano tvrdi da će do transfera doći.  "PSG želi prodati Mbappéa odmah", kazao je za Radio Marcu. Florentino Perez i Kylian Mbappé su već godinama u bliskom kontaktu. Smatralo se da je Madrid jedino odredište koje bi moglo doći u obzir. Sve do sada.

Marco Kirdemir, agent FIFA-e izjavio je da se i Liverpool uključio u utrku. "Liverpool je spreman platiti 300 milijuna eura za Mbappéa. Ušao je u borbu s Realom. Odluka i izbor su na Mbappéu", rekao je za Marcu.

VIDEO Modrić potpisao novi ugovor s Realom! Kapetan ostaje kako bi poveo Hrvatsku na Euru?

Komentara 2

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
10:36 27.06.2023.

Liverpool nikad nije igrača platio 100 mil eura pa neće ni Mbappea platiti 300 mil. Tu svotu Klopp neće niti pomisliti dati za bilo kojeg igrača.

T2
Tomo_20
22:52 27.06.2023.

Nemoze pobjeci jer on zeli samo u Real!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije