Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba počinje večeras

Osijek i Rijeka spremni za europske izazove. Gdje gledati utakmice hrvatskih velikana

Trening nogometaša Osijeka uoči utakmice 2. pretkola Konferencijske lige protiv ZTE-a
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
27.07.2023.
u 10:10

"Čeka nas dobar protivnik, kvalitetan u tranziciji, s opasnim igračima.  Moramo pokazati taktičku disciplinu", rekao je trener Rijeke Sergej Jakirović u najavi utakmice protiv KF Dukagjinija

U četvrtak od 20 sati Osijek i Rijeka igraju prve utakmice drugog pretkola Konferencijske lige. Nakon prve utakmice HNL-a protiv Slaven Belupa, Osijek će pokušati ponoviti sjajnu igru protiv mađarskog ZTE Zalaegerszega. Rijeka s druge strane gostuje na Kosovu protiv KF Dukagjinija.

Utakmicu Osijeka možete gledati na MAXSport 1, dok Rijeku možete pratiti na MAXSport 2. Uzvrati će se igrati za tjedan dana. Ukoliko prođu Mađare, pred Osijekom je bolji iz ogleda rumunjskog Cluja i turske Adane. Rijeka će u slučaju pobjede igrati protiv pobjednika susreta Torshavna (Farski otoci) i Haverfordwesta (Wales).

GALERIJA Osijek protiv Slaven Belupa otvorio spektakularan novi stadion

Trening nogometaša Osijeka uoči utakmice 2. pretkola Konferencijske lige protiv ZTE-a
1/12

Sam trener Osijeka, Stjepan Tomas najavio je da igra mora biti konstantno visokog ritma i bolja no što je bila protiv Slavena.  "ZTE igra napadački nogomet. Očekujem zahtjevnu utakmicu. Moramo ponoviti utakmicu protiv Slaven Belupa, možda čak biti i bolji. Vjerujem da to možemo. Igrači koji će početi i ući u nastavku igre moraju držati visoki ritam. Neću odstupati od toga", rekao je.

VEZANI ČLANCI:

Trener Rijeke Sergej Jakirović najavio je izazov koji stoji pred njegovom momčadi. "Čeka nas dobar protivnik, kvalitetan u tranziciji, s opasnim igračima. Moramo pokazati taktičku disciplinu. Nadam se da ćemo se dobro prezentirati i izboriti aktivan rezultat pred uzvrat", rekao je trener Jakirović.

VIDEO Tomas najavio utakmicu protiv ZTE

Komentara 3

Avatar dugackino
dugackino
11:40 27.07.2023.

ajmo naši klubovi Osijek i Rijeka

Avatar rubinet
rubinet
10:57 27.07.2023.

Sretno našim predstavnicima.

PE
Pendrek57
12:08 27.07.2023.

Majke milenice pusim, pa ako su to velikani, ja sam onda kralj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije