Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na europskom putu

Tomas najavio utakmicu protiv ZTE-a: 'Moramo igrati kao protiv Slavena. Možda i bolje'

Osijek: Konferencija za medije NK Osijeka uoči drugog pretkola UEFA Konferencijske lige
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
26.07.2023.
u 14:38

"Bio bih zadovoljan s pobjedom. Što veća gol-razlika idealna je pred uzvrat. Prvenstvo je tek počelo, Europa nas čeka. Dečki moraju i dalje biti na visokoj razini", konstatirao je trener Osijeka Stjepan Tomas

Ovoga četvrtka u 20 sati Osijek će u Opus Areni dočekati mađarski ZTE Zalaegerszeg u drugom kvalifikacijskom kolu Konferencijske lige. Utakmicu su najavili trener Stjepan Tomas i vratar Marko Malenica.

"ZTE igra napadački nogomet. Disciplinirana su i organizirana momčad s dobrim pojedincima. Očekujem zahtjevnu utakmicu. Moramo ponoviti utakmicu protiv Slaven Belupa (6:1), možda čak biti i bolji. Vjerujem da to možemo. Igrači koji će početi i ući u nastavku igre moraju držati visoki ritam. Neću odstupati od toga. Analizirali smo protivnika, znamo kako treba igrati. Idemo na pobjedu", rekao je Stjepan Tomas.

GALERIJA Tomas: 'Nećemo odstupati od visokog ritma. Dečki moraju biti na visokoj razini'

Dotaknuo se fizičke spreme Adriana Leona Barišića koji se ozlijedio protiv Slaven Belupa. "Razgovarat ću s doktorima. Postoji šansa da igra, nakon današnjeg treninga odlučit ćemo hoće li startati", odgovorio je trener i dodao kako vjeruje da ipak mogu pronaći rješenje za stopersku poziciju obzirom na širok izbor igrača.

 "Bio bih zadovoljan s pobjedom. Što veća gol-razlika idealna je pred uzvrat. Prvenstvo je tek počelo, Europa nas čeka. Dečki moraju i dalje biti na visokoj razini", konstatirao je Tomas. 

VEZANI ČLANCI:

Ukoliko protiv mađarskog kluba izbore pobjedu u trećem kolu kvalifikacija dočekat će ih rumunjski Cluj ili turska Adana. Rumunji su jači i ukoliko ih pobjede preuzet će status nositelja. Cluj je prošlu sezonu završio na trećem mjestu rumunjske lige i u njihovoj momčadi igraju dva hrvatska igrača, Karlo Muhar i Anton Krešić.

Turska momčad je ipak favorit premda je Cluj nositelj. Razlog su velika ulaganja u igrače. Iz Olympiacosa su doveli Henryja Onyekurua za tri i pol milijuna eura, a pridružio im se i Portugalac Nani.

VIDEO Uefa oduzela gol Petkoviću koji je sinoć zabio Astani, evo o čemu se točno radi

Komentara 2

ZA
!zagreb!
21:18 26.07.2023.

Ma sutra je prizemljenje. Ali budete se otrijeznili pa nadoknadili sve u Mađarskoj. Proći će Osijek ali s puno muke.

PA
pajokola1
20:05 26.07.2023.

Tomas mi ne ulijeva povjerenje, iako moram priznati da ga hoće rezultat, pa ajde onda da ne budemo prekritični, sretno OS.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije