Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju za as

Olmo govorio o Hrvatskoj i divio se Modriću: 'Jako mi se sviđaju vatreni, Luka igra na drugoj razini'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group E - Spain v Costa Rica
ALBERT GEA/REUTERS
26.11.2022.
u 10:14

Dani Olmo smatra Hrvatsku svojom drugom državom jer je se u Dinamu etablirao i napravio veliki transfer u Bundesligu

Sjajni španjolski nogometaš Dani Olmo dao je veliki intervju za ugledni AS u kojem je govorio o slavlju protiv Kostarike od 7:0, spomenio je našu reprezentaciju i dao priznanje Luki Modriću. 

Furija je dominantno započela svoju avanturu u Kataru, a festival pogodaka je započeo nakon što je u 11. minuti prvi gol na utakmici postigao bivši biser Dinama, sadašnji nogometaš njemačkog  RB Leipziga.

>> VIDEO: Krenule kombinacije: Evo što će biti ako Hrvatska bude imala isti broj bodova kao Maroko ili Belgija

- Očekivali smo pobjedu. Uvijek želimo tri boda, a posebno na otvaranju svjetskog prvenstva. Ipak, treba ostati miran i tih, sad je na redu Njemačka. Kostarika je dobra momčad, ali nismo joj dopustili da igra svoju igru. Umorili smo protivnika igrajući po bokovima, rano postigli gol i to je otvorilo prostor da ih onda zabijemo još nekoliko.

- Uživam u gledanju utakmica i njihovom analiziranju. Znam većinu igrača drugih reprezentacija. Nakon Španjolske mi se posebno sviđa Hrvatska. Luka Modrić je za mene igrač koji igra na nekoj drugoj razini. Način na koji on razumije igru i kontrolira loptu... Na njega treba obratiti  pažnju. Modrić je mjerilo - rekao je Olmo za madridski dnevnik. 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Naša najvatrenija navijačica Ivana Knöll ponovo poharala svjetske medije: 'Prvi dekolte Mundijala'

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije