Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS se ispričao

Ognjen Vukojević izbačen iz stožera na SP-u!

Ognjev Vukojević
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
09.07.2018.
u 13:57

Ognjen Vukojević i Domagoj Vida također se ispričavaju za izjave koje u svojoj namjeri nisu imale političke konotacije, ali su ostavile prostor za takve interpretacije

Ognjen Vukojević izbačen je iz stručnog stožera na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Objavio je to HNS na svojim stranicama! 

Domagoj Vida nakon pobjede Hrvatske protiv Rusije s Ognjenom Vukojevićem snimio je video u kojem viče: Slava Ukrajini. Kako je to uzvik koji koriste ukrajinski vojnici te nacionalisti, Fifa je pokrenula istragu te na kraju opomenula naš dvojac.

>>Pogledajte sporni video kojeg su snimili Vida i Vukojević

No, HNS je odlučio razriješiti Vukojevića dužnosti.

"Vukojević je nakon susreta Hrvatske i Rusije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva na društvenim mrežama objavio sporan video, za što je FIFA otvorila disciplinski postupak.Hrvatski nogometni savez odlučio je razriješiti Vukojevića funkcije u stožeru hrvatske reprezentacije gdje je obavljao ulogu opservatora te mu je povučena momčadska akreditacija za Svjetsko prvenstvo.

Ognjev Vukojević
1/7

Hrvatski nogometni savez ovim se putem ispričava ruskoj javnosti za postupak člana stožera reprezentacije.

Ovim putem, Ognjen Vukojević i Domagoj Vida također se ispričavaju za izjave koje u svojoj namjeri nisu imale političke konotacije, ali su ostavile prostor za takve interpretacije", piše HNS.

Nakon cijelog slučaja oglasio se i Ognjen Vukojević, a njegovu stranu priče pročitajte OVDJE!

>>Pogledajte kako su slavili naši nogometaši

 

Komentara 251

DO
domagoj1492
16:40 09.07.2018.

Vidi ove trolove sa istoka kako su se uskokodakali po hrvatskim portalima! Sad bi oni izbacivali hrvatske igrače, je li ? Dobro su rekli, slava Ukrajini! Neka se zna da su Hrvati jedini pravi vitezi koji se bore za slobodudu i pravdu. To trolovi sa istoka ne mogu nikako shvatiti.

RI
rightside
14:58 09.07.2018.

haha, fifa je dala samo upozorenje a neki "jaki borac" u hns-u se odlucio da to treba zestoko kaznit,,)))) a sta ne napisete cija je to bila ideja? ko je to "pricao" sa drugom zvonom bobanom? ko je odlucio sa se mora vukojevica kuci poslat? znam da nije bas ok to sta je izjavio, no ispricao se, fifa ga je upozorila a neki domaci izdajnik ga salje kuci,,neko se ocito zeli "pokazat pred fifom" pa mozda dobije i kakav poslic tamo!!!)))"braVOOOOO" SAD I STEFANOVICA I JOVANOVICA MOZETE PRIMIT U VODSTVO HNS-A.OCITO VAM TO NEBI BILO UOPCE CUDNO!!

ZG
zgblabla
14:58 09.07.2018.

Sve je jasno iz cije kuhinje to dolazi tko stalno potencira nekakvu politiku tko ima vremena i volje proučavati žbrljotine po internetu tko vidi orlove tko vidi trri prsta itd itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije