Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLAO MAIL SAVEZU

Odlučio da više neće nastupati za Hrvatsku pa potpisao za Partizan. Objasnio je zbog čega

Rijeka: Konferencija za medije uoči Final Four turnira Kupa Hrvatske
Goran Kovacic/PIXSELL
16.08.2022.
u 21:36

- Točno je. Poslao sam mail Savezu, ali nije da nisam zainteresiran, uvijek sam na raspolaganju Hrvatskoj i Savezu, ali smatram da je bilo dosta šikaniranja kroz ove pripreme reprezentacije - rekao je Paparić

Hrvatski vaterpolski izbornik Ivica Tucak objavio je ovih dana popis od 19 igrača za koje računa za završne pripreme uoči Europskog prvenstva.

Na njemu se nije našlo mjesta za Lovru Paparića koji je nakon toga poslao mail Hrvatskom vaterpolskom savezu i obavijestio ih da više ne želi igrati za Hrvatsku.

- Točno je. Poslao sam mail Savezu, ali nije da nisam zainteresiran, uvijek sam na raspolaganju Hrvatskoj i Savezu, ali smatram da je bilo dosta šikaniranja kroz ove pripreme reprezentacije - rekao je Paparić za Sportske novosti.

Je li razgovarao s Tuckom?

- Nisam. Nismo imali neki kontakt tijekom cijelih priprema. Nismo imali kontakt ni prije, ni poslije te moje odluke. Ne znam, možda je odluka kriva, ali ja se jednostavno tako osjećam. Nisam više mogao biti u toj sredini. Kad je došlo ono razdoblje odigravanja sparing-utakmica, nisam dobio ni priliku dokazati se. U načelu sam samo bio ondje za popunu broja - rekao je Paparić.

Paparić je prošle sezone igrao za atenski Vouliagmeni, a sada je pronašao novi klub. Izabrao je beogradski Partizan.

- Slažu novu momčad. Liga je vrlo jaka, ja ću biti prvi centar, a to je meni sjajna prilika za daljnje napredovanje - zaključio je Lovro Paparić.

Komentara 4

SI
siroma
22:27 16.08.2022.

Od toliko klubova ti sletis kao.muha na .......

PU
Pukovnik
21:54 16.08.2022.

Juda Iškariot spram ovom je diletant.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije