Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISTERIOZNI NESTANAK

Dragulj koji je pobjegao iz Hajduka napisao 'Nije loše biti u Dinamu' pa obrisao objavu

Instagram / Marko Brkljača
29.08.2022.
u 12:35

Nije sasvim jasno što se dogodilo nakon zadnjeg posta, ali vjerojatno se radi o tome da mladi Zadranin izbjegne brojne negativne komentare.

Ulazak Dinama u Ligu prvaka nakon pobjede nad Bodo/Glimtom proslavio je i mladi Marko Brkljača.

Talentirani nogometaš napustio je Hajduk uz veliku medijsku prašinu te prešao u redove velikog rivala Dinama. Navijači Hajduka ljutito su popratili ovaj prelazak u Zagreb i naglasili da su mu vrata Poljuda zauvijek zatvorena.

Brkljača je nakon slavlja hrvatskog prvaka na svom Instagramu objavio zajedničku fotografiju s Martinom Baturinom uz opis: 'Nije loše bit' u Dinamu'. 

To je naravno izazvalo brojne reakcije navijača, pa je objava nakon toga nestala i nakon toga više nije dostupna, o čemu smo već i pisali OVDJE

>> Šime Vrsaljko oprostio se od reprezentacije Hrvatske: 'Nije lako, ali vrime je...'

 

Komentara 4

ZG
Zeljko Grabar
14:28 29.08.2022.

I ovaj clanak doprinosi kulturi sportskog komentiranju odnosno sirenju ljubavi sjever-jug od strane ovog lista.

BS
Blue_shirt
16:11 29.08.2022.

Zasto u naslovu stoji "dragulj koji je pobjegao iz Hajduka" ? Kad naspises da je draguj od nekud pobjegao, aludiras na kazneno djelo kradje, zar ne? A u stvarnosti decku nisu ponudili zadovoljavajuci ugovor i on je kao slobodan igras presao u novu sredinu u nadi da ce mu biti znatno bolje u Dinamu.

ZA
zagi101
14:35 29.08.2022.

zakaj bi mu bilo loše, tri puta više zarađuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije