Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije u šoldima sve

Odbio je 8.5 milijuna kuna tjedne plaće, dobro ste pročitali, tjedne!

Mesut ÖZIL
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
13.11.2018.
u 21:00

Basnoslovna ponuda stigla je iz Azije

Mesut Özil, njemački nogometaš koji brani boje londonskog Arsenala, odbio je u siječnju 2018. godine tjednu plaću u iznosu od milijun funti. Prevedeno na hrvatski, govorimo o osam i pol mijuna kuna, a tu je informaciju u ekskluzivnome razgovoru za Evening Standard otkrio njegov agent Erkut Sogut.

Sogut nije htio reći koji je to točno klub nudio toliki novac veznom igraču Topnika, ali je naveo da je basnoslovna ponuda stigla iz Azije. 

Unatoč tome što se mogao osigurati 'za sljedeća tri života', Özil je u siječnju produžio ugovor s Arsenalom, a klub ga je zauzvrat učinio svojim naplaćenijim nogometašem u povijest i vezao ga ugovorom od 350 tisuća funti do 2021. godine, što je ispala lijepa povišica budući da je dotad zarađivao 140 tisuća funti tjedno.

Özil je stigao u Arsenal u rujnu 2013. godine iz madridskog Reala za 42 milijuna funti, a u međuvremenu je uz Davida Luiza postao igrač s najvećim brojem pratitelja na Instagramu u Premier ligi (18.4 milijuna ljudi). Uz to je još uvijek i najpopularniji igrač Arsenala ako kao kriterij postavimo prodaju dresova.

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
21:38 13.11.2018.

Hahaha to bi bilo 52 milijuna funti godišnje ili 60 milijuna Euro. Hahaha večernji hahahaha. Za vas su braća Grim astronauti hahaha

IB
ibiza
21:49 13.11.2018.

precijenjen igrac

Avatar patkovic
patkovic
21:24 13.11.2018.

ne , stigao je iz madridskog arsreala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije