Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spremna za Wimbledon

Obožavatelji oduševljeni: Najljepša tenisačica igrala potpuno gola!

Caroline Wozniacki
Foto: Instagram
1/11
28.06.2017.
u 10:16

"Spremna za Wimbledon", pisalo je u komentaru ispod objave.

Caroline Wozniacki vjerojatno je najljepša tenisačica svijeta, a već godinama privlači pozornost muške populacije koja prati tenis. 

Osim svojim rezultatima, Dankinja pozornost privlači i svojim izgledom. Muškarci diljem svijeta luduju za njom, a ona ih svako malo obraduje nekom atraktivnom fotografijom. Naime, ona uz tenis radi i kao model te nema previše srama i vrlo često bude razodjevena.

 

Proud and excited for this one! Thank you #ESPNBody for the cover!! Link in bio

Objavu dijeli Caroline Wozniacki (@carowozniacki)

Ovoga puta snimila je spot za američku medijsku mrežu ESPN, a na njemu potpuno gola igra tenis. Naravno, obožavatelji su oduševljeni i jedva čekaju vidjeti spot u cijelosti.

"Spremna za Wimbledon", pisalo je u komentaru ispad objave.

 

Komentara 1

DH
dalibor.hren
05:36 02.07.2017.

"Muškarci diljem svijeta luduju za njom"!? Tu je lud jedino autor teksta!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije