Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolja

Serena Williams odgovorila McEnroeu: Poštujte me dok čekam bebu

Tennis - Australian Open - Melbourne Park, Melbourne, Australia - 28/1/17 Serena Williams of the U.S. holds her trophy after winning her Women's singles final match against Venus Williams of the U.S. .REUTERS/Edgar Su
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.06.2017.
u 10:31

John McEnroe je izjavio kako postoji velika razlika između muškog i ženskog tenisa te se otaknuo Serene Williams za koju je rekao kako u muškoj konkurenciji ne bi mogla biti plasirana iznad 700. mjesta. Ona mu je odgovorila...

Legendarni američki tenisač John McEnroe izjavio je kako postoji velika razlika između muškog i ženskog tenisa. Dotaknuo se i Serene Williams za koju je rekao kako u muškoj konkurenciji ne bi mogla biti plasirana iznad 700. mjesta.

Nije se dugo čekao odgovor njegove sunarodnjakinje i donedavno najbolje igračice svijeta. Serena je uzela pauzu jer čeka dijete sa svojim zaručnikom Alexisom Ohanianom. 

"Dragi Johne, divim Vam se i  poštujem. Molim Vas da me izostavite iz tvrdnji koje nisu utemeljene na činjenicama. Nikada nisam igrala s nekim tko je 'tamo' (na ATP listi) rangiran, niti imam vremena za to. Poštujte me dok čekam bebu. Želim Vam ugodan dan, gospodine", napisala je Serena na svom Twitteru.

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Komentara 1

ZW
zweistein
08:39 26.09.2017.

istina je često ( uvijek ) brutalna!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije