Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka Miličić Ljutnja predsjednika Mladosti

O Final Fouru tek kad se igrači uozbilje

'09.04.2008.....zagreb...spo....plivaliste mladost,vaterpolo utakmica mladost-partizan.foto:marko prpic luka milicic'
'Marko Prpiþ'
24.11.2010.
u 17:56

Neozbiljno je izgubiti od Medveščaka, pa jedan naš igrač zarađuje više nego cijela Medveščakova momčad

Najjače klupsko vaterpolsko natjecanje u Europi u ovoj je sezoni ponijelo naziv Dalekovod Euroliga. Mnogi bi takvo što razglasili na velika zvona, no u Dalekovodu to kao da ne smatraju nečim posebnim.

No, prvi put u povijesti uz jedno veliko klupsko natjecanje ide ime jedne hrvatske tvrtke. Nogometna Liga prvaka ima više velikih sponzora, a sponzor košarkaške Eurolige je Turkish Airlines. Čak i glavni sponzori regionalnih liga u kojima sudjeluju naši klubovi uglavnom su slovenske tvrtke (NLB, Triglav...).

Ne treba nam pompa

Zašto je to s Vodovodom prošlo prilično samozatajno objašnjava nam Luka Miličić, većinski vlasnik i predsjednik uprave Dalekovoda. I, naravno, dugogodišnji predsjednik HAVK Mladost.

– Ne treba nam puno pompe, ponekad preveliko samoreklamiranje može biti i kontraproduktivno – kaže Miličić.

– Ako nije tajna, koliko vas stoji sponzorstvo Eurolige?

– Nije to neki veliki novac. Više su to zasluge iz prošlosti.

– Mnogi smatraju da je došao trenutak da Mladost bude organizator Final Foura Eurolige. Jeste li spremni uložiti novac u taj projekt?

– Kad naši igrači budu pravi, kad se uozbilje, razmišljat ćemo i o tome. Zasad su daleko od toga. Neozbiljno je izgubiti od Medveščaka, pa jedan naš igrač zarađuje više nego cijela Medveščakova momčad. Sad su pak poraženi u Herceg Novome, previše je oscilacija. Naši igrači moraju shvatiti da su u velikom klubu i tako se trebaju odnositi prema obvezama.

Poslovi i na Grenlandu

– Hoće li, kako je i najavljeno, za poraz od Medveščaka biti i novčano kažnjeni?

– Odluka je donesena, a je li i primijenjena, ne znam. Nije me bilo posljednjih dana u Zagrebu, moram se boriti za preživljavanje Dalekovoda, vidite kakva je situacija. Sad nam ide prilično dobro, no to je stalno velika borba – ustvrdio je Miličić.

Nije se htio pohvaliti, ali saznali smo iz drugih izvora da je Dalekovod proteklih dana sklopio važne ugovore za gradnju dalekovoda u Ukrajini (14,5 milijuna USD) i na - Grenlandu (šest milijuna eura).

Komentara 1

Avatar anton.filic
anton.filic
23:45 24.11.2010.

Kakav skroman čovjek. Zar još ima takvih? No, ideja da Zagreb bude domaćin Final Foura sviđa mi se. Mladost s Udovičićem može se u tom slučaju nositi i s Pro Reccom, i s Jugom, i s Partizanom. Ne čeka lii Mladost već predugo sedmi naslov europskog prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije