Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavni sponzor

Novi ugovor Olimpijskih igara i McDonald'sa vrijedan 200 mil. $

McDonald's
Reuters/PIXSELL
24.10.2011.
u 12:42

McDonald's nastoji produžiti svoj ugovor na sljedećih osam godina i time osigurati da bude službeni restoran na četiri iduće Olimpijade.

Lanac restorana brze hrane McDonald’s vrlo je blizu produljenju svog sponzorskog ugovora s Međunarodnim olimpijskim odborom, prenosi SBJ.  McDonald's koji je i sada službeni restoran Olipmpijskih igara nastoji produžiti svoj ugovor na sljedećih osam godina i time osigurati da bude službeni restoran na četiri iduće Olimpijade.

Tijekom ovog tjedna trebao bi biti potpisan novi ugovor vrijedan između 180 i 200 milijuna dolara koji bi kompaniji osigurao marketinška prava za prehranu više od 200 nacionalnih momčadi koje sudjeluju na Olimpijadama u Sočiju 2014. godine, Rio de Janeiru 2016. te zimskoj i ljetnoj Olimpijadi 2018. i 2020. godine čiji su domaćini još nepoznati.

Iako iz McDonalds'a poručuju da su fokusirani na nadolazeće Olimpijske igre u Londonu, jasno je kako im je novi ugovor vrlo važan, s obzirom na to da je glavni sponzor Međunarodnog olimpijskog odbora od 1996. godine. Dugotrajno sponzorstvo ne osigurava im produženje ugovora pa u kompaniji žele što prije osigurati novi.

 

Komentara 6

ZV
zvone247
13:38 24.10.2011.

pa mogli bi se panpek il rubelj prijavit da budu službeni restorani onih tamo igara 2020

DR
dragogera
13:46 24.10.2011.

eto olimpijski odbor reklamira otpad hranu poznatu u svjetu,mozda sljedeci sponzor bude proizvodjac atomskih bombi,ako dobro plati

NE
nergal
14:50 24.10.2011.

Nevjerojatno! Lanac koji prodaje smeće i izrazito nezdravu hranu je službeni restoran Olimpijskih igara. Ovo zvuči kao scenarij za neku crnu komediju. Kamo ide ovaj svijet?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije