Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk - Rudeš

Novi trener Hajduka Vulić: Nisam Copperfield da sve promijenim u pet dana

Zoran Vulić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/2
15.09.2018.
u 07:00

– Uzeo sam Hajduk jednom kada je završio šesti u prvenstvu, ali ovo je jedan od najtežih zadataka koji su postavljeni preda me.

Zoran Vulić danas će u 19 sati na Poljudu imati premijeru u petom mandatu na klupi Hajduka, a suparnik je posljednjeplasirana momčad lige Rudeš.

– Svaka utakmica sada nam je kao finale, nemamo pravo na grešku. Dobro smo se pripremili, momci su svjesni u koju smo situaciju došli. Učinit ćemo sve da iz nje izađemo. Nama protiv Rudeša igra samo pobjeda – rekao je Vulić.

Je li ovo najteži trenutak u kojem preuzimate Hajduk?

– Uzeo sam Hajduk jednom kada je završio šesti u prvenstvu, ali ovo je jedan od najtežih zadataka koji su postavljeni preda me. Ali apsolutno se ne bojim. Vjerujem u momke, uz podršku navijača to ćemo izgurati. Nadam se da ćemo izgurati polusezonu.

Hoće li biti taktičkih promjena, igrača na drugačijim pozicijama, novih imena u momčadi?

– Zasad ćemo vidjeti neka nova imena. Neće biti promjena u sastavu, nego u grupi igrača koji su u kadru. Teško je nešto značajno promijeniti u pet dana, ni Copperfield ne bi u toliko vremena promijenio nešto, a kamoli netko drugi. Najvažnije je samopouzdanje, da izađemo agresivno, igramo nogomet i ne damo protivniku šanse da se razigra. Novo je ime mali Bradarić koji me se pozitivno dojmio na treningu.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
08:22 15.09.2018.

Jedino Grdović tu moze pomoć

Avatar sindarela
sindarela
09:01 15.09.2018.

Niko Kovač stigo u Frankfurt koji je bio na ispadanju i napravio čudo nije reko da nije Koperfild nego se uvatio posla ali naši treneri su veliki na riječima a mali na djelu ali ne samo treneri

JO
josip
08:32 15.09.2018.

potjeraj udrugu nas hajduk i rjesio si problem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije