Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANSKI DERBI

Novi trener Hajduka: 'Očekujem dobru i napadačku utakmicu protiv Rijeke, navijači ne vole demagogiju'

HNK Hajduk
13.09.2022.
u 15:07

Prvu utakmicu kao glavni trener Hajduka imat će bivši pomoćnik Dambrauskasu te Gustafssonu.

Trenerski debi na klupi splitskog Hajduka poslije odlaska Valdasa Dambrauskasa imat će dosadašnji pomoćnik Mislav Karoglan

Uoči uvijek nezgodnog 'jadranskog derbija' protiv Rijeke na Poljudu, podijelio je i svoja razmišljanja.

- Osjećam ponos i zahvalnost što sam glavni trener Hajduka, ali i poniznost i odgovornost. Nisu ovo trenuci za slavlje, moram pripremiti utakmicu, nemam puno vremena u odnosu na kolegu koji je otišao. No, fokusiran sam i znam što treba raditi. Nekih promjena će biti, nesto iz prisile, ali nećemo o imenima koja nisu u konkurenciji. - počeo je Karoglan.

- Ovo je kratko je vrijeme i ne možeš momčad bombardirati informacijama, imamo malo vremena da podignemo momčad, očekujemo dobru utakmicu sutra. Očekujem napadački hajduk i da imamo što više loptu u nogama, moramo popraviti neke segmente u igri, ali Valdas Dambrauskas je dobro radio posao. - kaže novi šef bijelih koji se osvrnuo i na idućeg protivnika:

- Očekujem opreznu Rijeku koja ima novog trenera, Cosmi je puno toga više otkrio u ovih tjedan dana. Ipak, maksimalan fokus je na Hajduku, uz sav respekt Rijeki koja ne pripada u donji dio tablice. Siguran sam da ce se momci baciti na glavu i dat će sve od sebe. Navijači ne vole floskule i demagogiju, neka sude prema onome što će se dogoditi na terenu. - 

Utakmica je na rasporedu sutra od 16:30 sati. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Ključne riječi

Komentara 3

OK
OKLJEŽ
09:20 14.09.2022.

U Hajduku nikako da shvate zašto momčad igra loše.... Znaju da ne mogu od ove momčadi očekivati ništa više pa onda idu na šok terapije, znaju da je i to privremeno ali drugog izlaza nemaju, naravno stradavaju treneri. Valdas je bio dobar trener ali od dreka je pitu teško napraviti. Niti jedan trener u Hajduku nikad neće napraviti ništa.

CA
cane69
16:27 13.09.2022.

Zar nebi trebalo prvo pojacati igracki kadar pa onda razmisljati o trneneru.Imaju jednog ili dva igraca ,a ostalo cisti prosjek ili ispod toga.Ovako im ni Guardiola nemoze pomoc.

DU
Deleted user
15:26 13.09.2022.

A što vrijedi i 20 najboljih trenera kad imaju balvane za igrače

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije