Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANSKI DERBI
Povratak na članak

Novi trener Hajduka: 'Očekujem dobru i napadačku utakmicu protiv Rijeke, navijači ne vole demagogiju'

Prvu utakmicu kao glavni trener Hajduka imat će bivši pomoćnik Dambrauskasu te Gustafssonu.

Komentari 3

OK
OKLJEŽ
09:20 14.09.2022.

U Hajduku nikako da shvate zašto momčad igra loše.... Znaju da ne mogu od ove momčadi očekivati ništa više pa onda idu na šok terapije, znaju da je i to privremeno ali drugog izlaza nemaju, naravno stradavaju treneri. Valdas je bio dobar trener ali od dreka je pitu teško napraviti. Niti jedan trener u Hajduku nikad neće napraviti ništa.

VL
CA
cane69
16:27 13.09.2022.

Zar nebi trebalo prvo pojacati igracki kadar pa onda razmisljati o trneneru.Imaju jednog ili dva igraca ,a ostalo cisti prosjek ili ispod toga.Ovako im ni Guardiola nemoze pomoc.

VL
DU
Deleted user
15:26 13.09.2022.

A što vrijedi i 20 najboljih trenera kad imaju balvane za igrače

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.