Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paladino odlazi

Novi potres na Poljudu: Predsjednik NO-a podnio ostavku

\'11.11.2011., Zagreb - U Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi odrzana je dodjela stipendija trecoj generaciji sticenika humanitarne akcije Korak u zivot u organizaciji Rotary kluba. Josip Paladin
Davor Puklavec/PIXSELL
20.05.2013.
u 20:59

"Sve ostale odluke Nadzornog odbora bit će definirane na sljedećoj sjednici."

Samo dva dana uoči najvažnije ovosezonske utakmice Bijelih, uzvrata finala Kupa protiv Lokomotive, na Poljudu novi potres. Predsjednik NO Hajduka, ugledni neurokirurg Josip Paladino podnio je ostavku. Njegovo očitovanje prenijela je javnosti njegova zamjenica Branka Ramljak.

\"Zamjenica predsjednika Nadzornog odbora HNK Hajduk prof. dr. sc. Branka Ramljak prenosi očitovanje prof. dr. sc. Josipa Paladina koji s obzirom na njegove osobne razloge, a sa željom da rad našeg Kluba ne bude ničim opterećen, podnosi ostavku na mjesto predsjednika Nadzornog odbora HNK Hajduk. Njegov status člana Nadzornog odbora stavljen je u stanje mirovanja.

Sve ostale odluke Nadzornog odbora bit će definirane na sljedećoj sjednici.

prof. dr. sc. Branka Ramljak\"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije