Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU ČULI ZA NJEGA

Novi igrač Dinama izmislio da je igrao za Wigan?!

Darbo
gnkdinamo.hr
02.08.2013.
u 19:14

– Bio sam u Engleskoj i potpisao ugovor na tri godine. Jako sam sretan – svojedobno je rekao Darbo, a u Wiganu tvrde da nisu čuli za njega.

Dinamo je u četvrtak potpisao trogodišnji ugovor s  Alieuem Darbom, a kao jedna od referenci igrača iz Gambije  navedeno je da je igrao za Wigan.

No, u engleskom klubu tvrde da nikad nisu čuli za tog igrača. Osim toga, na stranici Wigana nigdje se ne spominje Darbovo ime. Informaciju je otkrio Gambia Sportsa, čiji je urednik poslao upit klubu nakon Dabrovih izjava da je potpisao trogodišnji ugovor.

– Ništa od toga nije točno. Takve stvari su lažne i ne priliči jednoj profesionalnoj organizaciji da se tako ponaša – odgovorio je tajnik Stuart Hayton uz napomenu da Wigan neće podnositi tužbe budući da im ugled nije narušen.

Darbo se sam hvalio da je potpisao za Wigan.

– Bio sam u Engleskoj i potpisao ugovor na tri godine. Jako sam sretan – svojedobno je rekao Darbo, prenosi AllAfrica. Osim toga, tvrdio je da Wigan nije bio jedini zainteresiran.

– Sunderland mi je želio ponuditi ugovor, ali sam odabrao Wigan jer nigdje nisam tako dobro primljen – govorio je Darbo.

Inače, Darbo je nogometnu karijeru započeo u Švedskoj gdje je igrao za nekoliko klubova prije nego što se skrasio u nogometnoj školi Örgrytea. Njegov talent ubrzo su vidjeli skauti Le Mansa i mladića koji ima švedsku i gambijsku putovnicu odveli u Francusku.

Gdje je nakon toga bio, ostaje nejasno. No, u Wiganu nije.

>> Gervinhov prijatelj Darbo potpisao za Dinamo na tri godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije