Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOTIČNA SITUACIJA

Zanimljiv detalj iz Varaždina: Čačić se naljutio na navijače koji su mu pjevali "Brkata spodobo"

Varaždin i Dinamo susreli se u 4. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige
Sanjin Strukic/PIXSELL
06.08.2022.
u 17:16

Televizijska ekipa iz MaxSporta pokušala je dobiti izjavu Ante Čačića i naivno za to odabrala mjesto ispred tribine gdje su se nalazili Bad Blue Boysi.

Pri završetku utakmice Varaždina i Dinama (1:1) u četvrtom HNL kolu u petak, navijači Dinama Bad Blue Boysi skandirali su treneru Anti Čačiću klasični nezadovoljni navijački poklik "Čačiću, odlazi", koje je strateg plavih i komentirao.

- Navijače razumijem, oni su naša potpora cijelo vrijeme. Uvijek je pedro trener, uzimam odgovornost na sebe. I naši navijači moraju razumjeti da smo od krvi i mesa i imamo pravo na loš dan. Nismo ostvarili što smo željeli - rekao je trener Dinama.

Međutim, mnogi nisu primijetili što se to dogodilo nakon tih prvotnih poklika, a ta situacija bila je još znatno snažnija po pitanju navijačkih tenzija.

Televizijska ekipa iz MaxSporta pokušala je dobiti izjavu Ante Čačića i naivno za to odabrala mjesto ispred tribine gdje su se nalazili Bad Blue Boysi.

Očekivano, to je bilo nemoguće jer su se navijači Dinama obrušili na trenera skandirajući 'Brkata spodobo, odlazi iz Dinama', što je Dinamovog stratega u potpunosti izabacilo iz takta pa su zaposlenici MaxSporta morali potražiti drugo mjesto za izjavu, na suprotnoj strani stadiona.

Međutim, i do tamo su dopirali glasni uzvici BBB-ovaca pa je vidno ljutiti Čačić sve odradio nabrzinu u jednoj rečenici, pokupio se i otišao glavom bez obzira.

Komentara 1

ST
stefj
18:23 06.08.2022.

Čačić je glavni krivac za loše igre Dinama, čini se kao da se na treningu ništa ne radi. Igra je spora i pročitana, vrlo jednostavno svaka ekipa kontrira... Nisu jasni potezi uprave Dinama, zar stvarno ne mogu naći nekog kvalitetnog trenera? A igrače imaju za dvije ekipe i svaka bi mogla osvojiti prvenstvo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije