Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI S VARAŽDINOM

Navijači skandirali 'Čačiću, odlazi', evo kako je trener Dinama to prokomentirao

Varaždin i Dinamo sastali se u 4. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
05.08.2022.
u 23:24

- Navijače razumijem, oni su naša potpora cijelo vrijeme. Uvijek je pedro trener, uzimam odgovornost na sebe. I naši navijači moraju razumjeti da smo od krvi i mesa i imamo pravo na loš dan. Nismo ostvarili što smo željeli - rekao je trener Dinama.

U prvoj utakmici 4. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige nogometaši Dinama su na gostovanju u Varaždinu odigrali 1:1 i tako izgubili prva dva boda u novoj sezoni hrvatskog prvenstva.

Susret je prokomentirao trener Dinama Ante Čačić.

- Kad završi 1:1 nismo sretni jer smo uvjetno rečeno razmaženi i očekujemo da Dinamo u svakoj utakmici pobijedi. Ovo je nama sedma utakmica u 21 dan, dosta je umora, a čeka nas dvoboj sezone. Morali smo voditi računa da se energetski previše ne potrošimo, u tome nismo uspjeli, najveće zasluge pripadaju domaćinima koji su se bespoštedno borili. Imali smo previše pojedinačnih pogrešaka i tako izgubili tečnost u igri. Moramo se obnoviti energetski za utorak, Razumijem navijače koji žele da Dinamo uvijek bude na sto posto, ali to u sportu nije tako. Nismo dobro držali loptu i to je dalo šansu protivniku - kazao je Čačić, prenose Sportske novosti.

U tom trenutku su navijači ispod prozora skandirali 'Čačiću odlazi'.

- Navijače razumijem, oni su naša potpora cijelo vrijeme. Uvijek je pedro trener, uzimam odgovornost na sebe. I naši navijači moraju razumjeti da smo od krvi i mesa i imamo pravo na loš dan. Nismo ostvarili što smo željeli - rekao je trener Dinama.

Sada Dinamu slijedi Ludogorec koji je optimist uoči uzvrata u Maksimiru u Konferencijskog ligi.

- To je njihovo pravo na optimizam, prva utakmica je mogla otići na obje strane, otišla je na našu. Pogledao sam utakmicu još dva puta i imam drugačiji dojam nego s klupe. Bili su opasni, ali mi smo mogli otići i do većeg vodstva. Ekipe su podjednake, ali mi smo sada u prednosti. Učinit ćemo sve da nas rezultat iz prve utakmice mobilizira. Vraćao sam Emrelija, ranije Šutala, ponekad će rezultat trpjeti... Baturina je plemenit igrač, ali nisam ga mogao staviti triput po 90 minuta jer bih ga izgubio za utorak. Vjerujem da smo na dobrom putu. Tražimo Ligu prvaka, ne zadovoljavamo se Konferencijskom ligom - zaključio je trener Dinama, dok je trener Varaždina Mario Kovačević izjavio:

- Dinamo je naš najveći i najbolji klub, ali nije im lako igrati svaka tri dana. Hrabro smo se postavili, no potom je Dinamo preuzeo igru. Primili smo pogodak koji nas nije obeshrabrio. Zasluženo smo izjednačili. Svaki bod protiv Dinama je za nas veliki, znao sam da će oni stisnuti da dobiju, očekivao da im zabijemo iz još koje kontre, ali nismo.

>> Pogledajte i video

Ključne riječi

Komentara 13

FR
freeshooter
00:06 06.08.2022.

Ovo je kada se opet igra bez vezne linije...Mišić nemože spojiti dvije utakmice, pa polako veteranski, još kada se uz njega doda Ivanušec...dobijemo igu bez igre, preskakanje beskorisnim dugim loptama, individulano mučenje igre...i normalno uđe se u nepovoljnu situaciju, kada više ni izmjene ne znače, jer sve loše ostaje...a plemenitog veznog Tolića ni za lijek...ova užasna igra nije bila dostojna Dinama...no valjda je ovo cijena Ludogoreca, ipak najvažnije utakmice sezone...ajmooo plavi lavovi, idemo dalje samo jako...ale ale dinamo ale...

KA
kanđija
23:56 05.08.2022.

Remi zaslužen. Dinamo je odigrao jer to nisu odgodili kao neki a igrači su mislili na utorak. I nista strasno se nije desilo jer nije bilo trke i agresije i to je razumljivo. Suđenje Strukana ispod njegova nivoa. Ono kakoo je obrambeni igrač pred kraj nagazio Drmića je čisti crveni karton. I inače je dopustio Varaždincima pregrubu igru a oni su tako igrali jer su znali da Dinamovci čuvaju noge. Zato će ih iduće kolo isprašiti moji slavonci.

Avatar Darlboro2
Darlboro2
03:29 06.08.2022.

Kaže ima pravo na loš dan!!! Kakav loš dan ?! Svaka utakmica ti je do sad bila loš dan, ali te sada napustila sreća!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije