Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI BROJ

Max! otkriva: Rakitić dovodi Messija u Split i na Šoltu

Rakitić
12.06.2015.
u 18:33

Max! otkriva i znanstveno istraživanje koje je potvrdilo - Messi je čudo biomehanike, superman od 169 cm

Novi broj sportskog tjednika Max! u subotu, 13. lipnja otkriva nepoznate detalje o neviđenoj pomami i milijunskoj bitki europskih velikana za jednim hrvatskim igračima - nitko prije, ni slavni vatreni, pa čak ni Modrić, nije kao Mandžukić birao između tolikih milijunskih ponuda. Za Mandžu su zapela četiri europska prvaka: Juventus, Milan, Manchester United i Liverpool, Atletico ga neće pustiti ispod 25 milijuna eura... Otkrivamo zbog čega talijanski nogometni divovi ne mogu financijski pratiti ponude iz Engleske...

Max! otkriva i da bi Dalmacija ovoga ljeta mogla ugostiti najboljeg igrača svijeta - Ivan Rakitić dovodi prijatelja Lea Messija na ljetovanje u Split, a Rakitićev kum već mu je na raspolaganje stavio svoju vikendicu na Šolti. Max! otkriva i znanstveno istraživanje koje je potvrdilo - Messi je čudo biomehanike, superman od 169 cm.

Konačno da je jedan hrvatski trener, Slaven Bilić, ušao u elitu svjetskih stručnjaka i dobio angažman u jednoj od liga petice, a Bilić je osebujnim stilom već osvojio navijače i poklonike West Hama na Otoku. Bilić je rokerski najavio:

- Momčad mi mora igrati žestoko kao što praši Iron Maiden.

Max najavljuje spektakularni obračun u UFC-ovu kavezu za pojas svjetskog prvaka - Mirkov sparing-partner Fabricio Werdum bori se za titulu protiv hrvatskog zeta, Meksikanca Caina Velasqueza čija je žena - Splićanka.

Max! donosi veliki intervju s Ivanom Dodigom nakon osvajanja Roland Garrosa - o čudesnom teniskom ukazanju u Međugorju. Mjestašce sa samo 4000 stanovnika već ima tri Grand Slam titule, dvije u seniorskoj i jednu u juniorskoj konkurenciji, a Dodig s Brazilcem Melom kreće sada i po najveći, u Wimbledonu gdje su lani igrali finale.

Max! donosi i veliki košarkaški intervju s bivšim kapetanom Cibone, a sadašnjim trenerom Cedevite Veljkom Mršićem, članom posljednje generacije koja je točno prije 20 godina osvojila veliku medalju za hrvatsku košarku. Mršić se prisjeća svojih početaka u Ciboni:

 - Bio sam junior kad je Dražen Petrović još bio u Ciboni. Zafrkavao se s nama klincima na zajedničkim ručkovima, svi smo bili njime impresionirani. Jednom me poveo s treninga u svojoj Alfi, dok sam čekao na tramvajskoj stanici, mislio sam da sanjam...

Max! na godišnjicu tragične pogibije donosi veliku priču o Radivoju Koraću, prvom košarkašu s ovih prostora koji je mogao parirati američkim NBA zvijezdama i koji je zabio 99 koševa na jednoj utakmici, a Max podsjeća i na točno 40 godina od europskog košarkaškog zlata u Beogradu, kada je reprezentaciju vodio Mirko Novosel s kojim je počela era dominacije nad Sovjetskim Savezom.

Samo Max! predstavlja najbolje nogometne škole u Hrvatskoj, u ovom broju pogon najmanjih u NK Podsusedu, a ovaj puta predstavljamo i jedinstvenu školu za rukometne talente Vučići.

Samo Max! daruje novu knjigu "Dražen - godine zmaja", a uz Max! možete osvojiti i ulaznice za ekskluzivni UFC borilački spektakl u Berlinu, 20. lipnja...

>> Prosinečki ekskluzivno iz tabora Azerbajdžana: Dragi Hrvati, čuvajte me se u Bakuu!

Komentara 1

DU
Deleted user
22:09 12.06.2015.

Bilić, pa Bilić! Zar izbornik švicarske repke Vladimir Petković koji je prije par godina vodio Lazio nije Hrvat??? Bojkotirate li vi njega?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije