Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATIO SE IZ ITALIJE

Novi biser: Prijavio da će biti u izolaciji u hotelu, a onda napravio nešto nevjerojatno

Hotel
Foto: DPA/Pixsell
21.03.2020.
u 09:00

Veznjak Ascolija vratio se iz Italije u Beograd te mu je naložena mjera samoizolacije. Ninković je prijavio da će boraviti u jednom hotelu, no policajci koji su ga provjeravali imali su što vidjeti.

Nogometaš talijanskog Ascolija Nikola Ninković još je jedan u nizu onih koji se neodgovorno ponaša dok traje pandemija koronavirusa.

Naime, bivši veznjak Partizana vratio se iz Italije u Beograd te mu je naložena mjera samoizolacije. Ninković je prijavio da će boraviti u jednom hotelu, no policajci koji su ga provjeravali imali su što vidjeti.

- Ninkoviću je po dolasku u Srbiju naložena mjera samoizolacije zbog epidemije koronavirusa. Boravak u Beogradu prijavio je u jednom hotelu u centru Beograda, u kojem je naveo i da će boraviti u izolaciji. Međutim, kada su mu policajci došli u provjeru, u njegovoj sobi zatekli su djevojku J. Ć. (20) - rekao je izvor za Kurir.

Policajci su odmah pozvali sanitarnu inspekciju.

- Inspektori su odmah i djevojci izdali mjeru samoizolacije, i to u njenom stanu. Ninkoviću je odmah predočeno da će tužilaštvo podnijeti kaznenu prijavu protiv njega i da riskira drastično veću sankciju ako ponovo odluči kršiti mjere samoizolacije, jer tako ugrožava zdravlje ljudi - dodao je Kurirov izvor.

Podsjećamo, buru nezadovoljstva izazvao je igrač Real Madrida Luka Jović koji se u Beogradu nije pridržavao mjera izolacije. Njega je zbog neodgovornog ponašanja prozvala i španjolska Marca. Real će pokrenuti istragu zbog ponašanja njihovog igrača i neugodno su iznenađeni ovom situacijom.

Ključne riječi

Komentara 22

MO
Morlak2.
10:56 21.03.2020.

Iz Italije se može vratiti samo u Beograd, nikako u Beogradu. Nešto vam padeži zapinju, a nije bilo korona virusa kad ste išli u školu pa da ste ih preskočili.

DU
Deleted user
09:54 21.03.2020.

Samo potvrda pravila da su nogometasi najnizeg kvocijenta inteligencije od svih sportasa.

Avatar Kalladin
Kalladin
10:33 21.03.2020.

Nije ni čudo da im je reprezentacija u krtzu, taj im je naboj jači od nacionalnog. A tuka u Srbiji na lopate!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije