Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIAN VAJDA

Novakov trener pojasnio zašto je Srbin podivljao na njega: Razlog je banalan...

Novak Djokovic remporte l'Open d'Australie 2020 à Melbourne
Chryslene Caillaud/PIXSELL
19.10.2020.
u 11:24

Slovački i srpski bliski su jezici, ali katkada se ne razumijemo baš potpuno. Nije baš sve jasno. Žao mi je što me nije odmah dobro razumio, rekao je Novakov trener

Uz našega Gorana Ivaniševića, u stožeru Novaka Đokovića ključan je i Slovak, trofejni teniski trener Marian Vajda (55).

– Novak i ja se razumijemo pogledom. Nemamo neku posebnu šifru. Taj pogled naša je formula – istaknuo je u razgovoru za srpske Večernje novosti. Ipak, čini se da im ''taj pogled'' ne funkcionira uvijek. 

Naime, u Rimu je u jednom trenutku Novak ''poludio'' pa povikao na Vajdu: 

– Što da odigram?? Što?!

Cijelu je situaciju potom pojasnio slovački trener: 

– Želio sam mu reći da ostane još na dugim loptama, da bude strpljiv, da ''odigra s njim'', da ne žuri. A on je mislio da mu govorim da odigra određeni udarac. Slovački i srpski bliski su jezici, ali katkada se ne razumijemo baš potpuno. Nije baš sve jasno. Žao mi je što me nije odmah dobro razumio. I ne znam više jesam li to rekao na slovačkom ili srpskom – priznao je Vajda. 

Đoković je Vajdu nazvao ''najboljim trenerom na svijetu'' pred kamerama.

– Hvala mu na tim riječima. Nadam se da ću s Novakom ostati dok ne obori sve rekorde. Za početak, hajdemo osvojiti zajedno više od 20 Grand Slamova – zaključio je.

Komentara 6

LI
liliZG
12:03 19.10.2020.

neka koriste neutralni engleski , bolje će se razumjet

KA
Kairos
05:30 20.10.2020.

Trebao mu je sasuti bujicu prostačkih psovki. To bi Đole odmah razumio. A i meni dođe da kunem bez kraja i konca, kad vidim u što se Večernji pretvorio i o čemu piše?! Koga briga kako se sporazumijevaju Vajda ia i Đole? Dosta je kad vidimo i čujemo Đoletovu odvratnu dreku i psovke... I zato nikad ne će biti pravi šampion, bez obzira što osvojio i postigao. Ostat će ono što jest, tj. Balkanski prostak i sitna duša.

ZA
!zagreb!
13:19 19.10.2020.

Derao se da pokaže svojima kako može poniziti zapadnog susjeda i postavi na njegovo mjesto po njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije