Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKAN TENISA

Đoković: U Bosni i Hercegovini sam se potpuno oporavio i preporodio

17.10.2020.
u 11:27

- Igrao sam puno mečeva u posljednja 2-3 mjeseca, zbog restrikcija nisam mogao raditi ništa drugo i, nakon svega, iscrpljen sam. Došao sam u BiH na odmor, a sada se osjećam oporavljeno i preporođeno - kazao je Đoković za novinsku agenciju AFP

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković u razgovoru za AFP kazao je kako se u BiH u potpunosti oporavio od teškog ritma u kojem je bio prethodnih mjeseci te kako mu je cilj do kraja godine ostati na 1. mjestu ATP ljestvice.

Najbolji tenisač svijeta zajedno sa suprugom Jelenom napustio je Sarajevo nakon posjeta visočkim piramidama.

- Igrao sam puno mečeva u posljednja 2-3 mjeseca, zbog restrikcija nisam mogao raditi ništa drugo i, nakon svega, iscrpljen sam. Došao sam u BiH na odmor, a sada se osjećam oporavljeno i preporođeno - kazao je Đoković za novinsku agenciju AFP.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Cornelius
Cornelius
13:42 17.10.2020.

A još niste napisali kakav toalet papir koristi vaš zemljak džoković. Brzo ispravite nepravdu i objavite danas još barem desetak pamfletića o tom vašem trofaznom idolu. I ne zaboravite pisati i o Milevi i Milojku, pak su i oni vaši, kaj ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije