Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć Agassiju

Novak Đoković ima favorita za trenera, evo tko ga preuzima

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
09.06.2017.
u 12:47

- Iskreno, ovo je za mene jedna nova situacija jer već osam, devet mjeseci nisam osvojio neki od najvećih turnira.

Novak Đoković nalazi se u teškoj situaciji s obzirom na to da mu ove godine rezultati nisu onakvi kakve je očekivao. Više nije ni izbliza dominantan kao prethodnih godina, a ispadanjem u četvrtfinalu Roland Garrosa od Dominica Thiema izgubio je i drugu poziciju na ATP ljestvici.

– Iskreno, ovo je za mene jedna nova situacija jer već osam, devet mjeseci nisam osvojio neki od najvećih turnira. To su svi vrhunski tenisači nekada prošli pa moram i ja naučiti lekciju i izvući pouku iz toga. Predah? Vjerujte mi, o svemu razmišljam. Posebno u zadnjih nekoliko mjeseci – rekao je Đoković.

Pred njim su novi važni izazovi, koji će doći relativno brzo. Upravo zbog toga što prije mora pronaći trenera. Nedavno je počeo surađivati s Agassijem, ali poznato je da je bivši američki tenisač prilično zauzet pa ne bi stalno mogao biti uz Novaka. Zbog te činjenice njegovu timu pridružit će se još jedan trener.

– Novog trenera mora potvrditi i Agassi. Čovjek koji će nam se pridružiti mora se uklapati u našu tenisku i životnu viziju. Taj netko mora biti mlađi i mora biti bivši igrač koji je imao iskustva u vrhunskom tenisu – objasnio je Đoković.

A ako je vjerovati britanskim medijima koji se pozivaju na izvore bliske Đokoviću, čini se da je novi trener pronađen. Navodno se radi o Radeku Štepaneku.

Štepanek još uvijek nije završio karijeru, ali zbog problema s ozljedom nije igrao još od siječnja i prema najnovijim informacijama mogao bi se umiroviti i postati trener. On i Đoković u odličnim su odnosima, puno su puta sparirali i ne bi bilo ništa čudno da nastave suradnju. Štepanek je danas 128. tenisač svijeta, a prije 11 godina bio je na osmom mjestu ATP ljestvice. Osvojio je pet titula u karijeri, dva Grand Slam naslova u parovima, ali i dvije titule u Davis Cupu s Češkom.

Komentara 10

2F
2fast4u
15:21 09.06.2017.

"evo tko ga preuzima?" haha delač? koliko godina već radiš, a nisi naučio pisati naslove članaka? i čuješ delijo? prekjučer je Đoković rekao da možda uzme pauzu od tenisa, što jasno znači da ti pišeš insinuacije

Avatar southman
southman
13:33 09.06.2017.

A da uzme neku Indijku za trenericu !?

BI
bitfojc
15:18 09.06.2017.

ajde Delač daj još malo vijesti iz srbije i o đokoviću?! mi svi drhitmo i strijepimo radi njih..i evo npr. ja ne spavam po noći od brige radi trenera od Đoke, pa aj molim te saznaj još koju ovako provjerenu informaciju jer jučer ste pisali da mu dolazi Goran za trenera - a nas Hrvate u biti teško zaboli k!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije