Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Britanci su pretjerali'

Srbi zgroženi zbog Eurosportova ismijavanja Đokovićeva pada

Novak Đoković
Foto: Twitter screenshot
1/4
08.06.2017.
u 13:35

Kako bi reagirali da se netko na sličan način našali s njihovom uzdanicom Murrayem, poručuju srpski mediji.

Ne nazire se kraj krizi u koju je upao nekad prvi tenisač svijeta – Novak Đoković. Austrijanac Dominic Thiem ''pomeo'' ga je u četvrtfinalu Roland Garrosa sa 7:6, 6:3, 6:0, pa je srpski tenisač prepustio Španjolcu Rafaelu Nadalu drugu poziciju na ATP ljestvici.

– Pokušavam raditi na nekim stvarima, poboljšati ih, ali katkada ne ide. Iskreno, ovo je za mene nova situacija jer već osam, devet mjeseci nisam osvojio neki od najvećih turnira. To su svi vrhunski tenisači nekada prošli pa moram i ja naučiti lekciju i izvući pouku iz toga – kazao je nakon poraza Đoković te dodao kako razmišlja čak i o igračkoj stanci.

– Vjerujte mi, o svemu razmišljam. Posebno u zadnjih nekoliko mjeseci. Pokušavam smisliti neki plan, nešto što će biti najbolje za mene.

A srpska javnost zgrožena je videom koji je objavio britanski Eurosport, a u kojem ismijava Đokovićev pad tijekom meča s Thiemom. 

"Novak je proklizao na pariškoj zemlji, a iako se mogao ozbiljno ozlijediti, Eurosportu je to bilo smiješno", "Britanci se neprimjereno našalili s Đokovićem", "Kako bi reagirali da se netko na sličan način našali s njihovom uzdanicom Murrayem", samo su neke od poruka koje su osvanule na portalima i društvenim mrežama zbog navedenog videa.

Komentara 30

DU
Deleted user
14:04 08.06.2017.

Ja nakon ovakvog vrijedanja vise ne bi zaigrao na ATP turnirima.

2F
2fast4u
15:03 08.06.2017.

neki očito ne znaju prihvatiti šalu na svoj račun, a znaju se sprdati na tuđi....

DE
debelaberta11
15:12 08.06.2017.

ovo je laž, gledao sam jučer gotovo cijeli dan Eurosport i nitko se nije sprdao, i je ovo što piše istina služi na čast nikome u srbiji, treba ostati velik i u porazu, al obzirom da se radi o narodu kojem je laž način života....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije