Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11. POBJEDA U 12 SUSRETA

Đoković je nepobjediv: Spasio pet set-lopti pa opet izbacio Nadala!

Đoković Nadal
Foto: Reuters
1/8
13.05.2016.
u 19:49

Đoković, dvostruki uzastopni i ukupno četvorostruki pobjednik Rima, u polufinalu će igrati protiv boljeg iz okršaja Japanca Keija Nishikorija i Austrijanca Dominica Thiema

Prvi tenisač svijeta Srbin Novak Đoković plasirao se u polufinale ATP teniskog turnira u Rimu nakon što je u četvrtfinalu pobijedio Španjolca Rafaela Nadala 7:5, 7:6 (4).

Španjolac je u prvom setu vodio 4:2, ali je Đoković izvukao set. Nadal je i u drugom setu imao prednost. Vodio je 5:4 i imao pet set lopti, no srpski tenisač se spasio, a potom u trinaestoj igri priveo meč kraju.

Bila je to Đokovićeva 11. pobjeda u posljednjih 12 međusobnih susreta te 26. u 49 međusobnih susreta.

Đoković, dvostruki uzastopni i ukupno četverostruki pobjednik Rima, u polufinalu će igrati protiv boljeg iz okršaja Japanca Keija Nishikorija i Austrijanca Dominica Thiema. U drugom polufinalu sastaju se Britanac Andy Murray i mladi Francuz Lucas Pouille.

>> Đoković izgubio set 0:6 pa na kraju slavio protiv Belluccija

Komentara 20

Avatar Srb_IN
Srb_IN
20:20 13.05.2016.

uzivao sam

TN
tamo.netko
20:00 13.05.2016.

Mentalni sklop je cudo...

DU
Deleted user
20:02 13.05.2016.

Tko je "kralj zemlje"???, hahaha! Bravoooo Nole! Samo naprijed! I Rim ce pasti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije