Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP

Nova sezona formule 1 mogla bi biti odgođena zbog koronavirusa

Formula 1
27.02.2020.
u 14:35

Zbog opasnosti od epidemije virusa moguće je da se otkažu utrke u Australiji, Bahreinu i Vijetnamu

Početak nove sezone u formuli 1 mogao bi biti odgođen. Naime, nakon pojave koronavirusa u Kini otkazana je utrka u Šangaju, a sad je moguće da dođe do novih odgoda.

Zbog opasnosti od epidemije virusa moguće je da se otkažu utrke u Australiji, Bahreinu i Vijetnamu. 

Formula 1
1/5

- To je mnogo veće pitanje od nas i formule 1. Vodit ćemo se procjenama liječnika i vlade u Australiji. Oni će procijeniti rizik, nakon toga ćemo donijeti odluku - kaže Andrew Westacott, izvršni direktor VN Australije. 

Prvenstvo formule 1 trebalo bi početi 15. ožujka utrkom u Melbourneu, tjedan dana kasnije trebala bi se voziti VN Bahreina.

Utrka u Hanoiu za VN Vijetnama na rasporedu je 5. travnja, samo sto kilometara od kineske granice.  

Posebno su oprezni u Ferrariju, koji je najavio da će obustaviti poslovna putovanja. U njihovom domu u Maranellu mogli bi uskoro podići stupanj sigurnosti i ograničiti vanjski pristup tvornici. U Italija je preminulo 12 osoba zaraženih koronavirusom. 

>> Pogledajte priču o legendi Nikiju Laudi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije