Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratio se iz Italije

Trener momčadi dvojice Hrvata smijenjen jer se plaše koronavirusa

Koronavirus
Foto: IPA/Pixsell
27.02.2020.
u 10:32

Honved je objavio da Sannino i Recenti nisu vodili trening jer su bili u kontaktu s ljudima iz Lombardijem talijanske pokrajine koja se našla u središtu epidemije

Mađarski prvoligaš Honved suspendirao je 62-godišnjeg trenera Giuseppea Sannina i njegova pomoćnika Alessandra Recentija (37), jer se plaše da su Talijani zaraženi koronavirusom.

Honved je trenutačno peta momčad lige u kojem igraju dvojica Hrvata Ivan Lovrić (34) i Tonći Kukoč (29).

VIDEO Ravnatelj HDZJ-a odgovara na pitanje: Što s ukućanima ako se ide u samoizolaciju

Honved je objavio da Sannino i Recenti nisu vodili trening jer su bili u kontaktu s ljudima iz Lombardijem talijanske pokrajine koja se našla u središtu epidemije.

Obojica su privremeno zamijenjeni, ali ne pokazuju simptome zaraze. Momčad će u sljedećem kolu protiv Diósgyõra voditi bivši 49-godišnji mađarski reprezentativac István Pisont, koji inače trenera drugu momčad Honveda. 

- Jučer sam stigao iz Italije. Kad sam izašao iz zrakoplova izmjerili su mi temperaturu. Još moram napraviti dodatne testovi. Osjećam se dobro i nadam se da ću što prije preuzeti momčad - rekao je Giuseppe Sannino.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije