Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALNO

Nogometaš Dinama upisao fakultet: Suigrači nisu optimisti, ali ću dokazati da griješe

Borna Sosa
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
12.10.2016.
u 17:39

– Mišljenja sam da se uz dobru organizaciju sve uspije napraviti i stići. Završio sam gimnaziju istodobno s nogometnim obvezama, organizacija je krucijalna

Lijevi bek Dinama, 18-godišnji Borna Sosa, napravio je nešto što se nije uobičajeno kod profesionalnih nogometaša – odlučio se za visoko obrazovanje. Upisao je jednu privatnu visoku školu za komunikacijski menadžment.

– Odlučio sam se iz više razloga. Jedan od njih bio je svakako što su mi na tom fakultetu pokazali najveću potporu od svih. Smatram da je ova odluka dobra za moju budućnost te je u ovom trenutku to najbolji mogući izbor – rekao je Sosa za stranicu Dinama i dodao:

– Mišljenja sam da se uz dobru organizaciju sve uspije napraviti i stići. Završio sam gimnaziju istodobno s nogometnim obvezama, organizacija je krucijalna.

Kako su reagirali njegovi suigrači?

– Za sada, nisu svi baš optimisti, haha. Ali, mislim da griješe i to ću potvrditi – zaključio je mladi nogometaš.

Mladi Sosa ove je sezone već odigrao sedam utakmica za prvu momčad Dinama.

>> Mlada repka je, nažalost, postala prćija, a ne svetinja: 'Najbitnije je prodavati'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar patkovic
patkovic
18:22 12.10.2016.

pametno , nogomet je veliki životni promašaj uz posljedice gubitka zdravlja , šteta samo što nije neki pravi faks upisao gdje se mora i učiti

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
18:39 12.10.2016.

pametno , šteta samo što nije neki pravi faks upisao gdje se mora i učiti. ZATO ga je i upisao. Mamic ce vec naci neko rjesenje pa nece trebati puno uciti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije