Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska

Noah: Nismo favoriti i nemamo što izgubiti

21.11.2018.
u 00:24

Nije tajna kako se ove godine nadaju da će vitrine popuniti još jednim naslovom, a zasad ih imaju deset

Nakon finala 2016. godine, Hrvatska je opet u istoj situaciji. No ovog puta, umjesto Argentinaca čekaju ih Francuzi (23. do 25. studenog). Bit će to njima 19. finale u povijesti te treći u posljednjih pet izdanja. Nije tajna kako se ove godine nadaju da će vitrine popuniti još jednim naslovom, a zasad ih imaju deset.

– Bit će prekrasno. Ta prilika da doživimo još jedan veliki trenutak – rekao je, kad su se plasirali u finale, izbornik Yannick Noah koji je svoju momčad okupio prije tjedan dana.

>> Pogledajte gostovanje Branimira Horvata na Večernj TV-u

– Bitno je da što više vremena provodimo zajedno, treniramo, trčimo, sve radimo zajedno. Bitno je da se posvetimo tom finalu. Provodimo i što više vremena na terenu jer zemlja se lako troši, a neki djelovi još nisu na vrhunskoj razini.

No, Hrvati dolaze u jakom sastavu. Marin Čilić i Borna Ćorić dobro su rangirani tenisači.

– O tome svakodnevno razgovaramo otkako smo ovdje. Kako biti uspješan? Što bismo trebali poboljšati? Što bismo trebali raditi bolje nego što nismo učinili prije? Mi nismo favoriti, ali to je dobar razlog za to da se još više potrudimo. Nemamo što izgubiti –kaže Noah koji je zadovoljan domaćinstvom.

– Imamo jedinstvenu priliku. Pa kada će se ponoviti situacija da igramo finale Davisova kupa kod kuće? Borili smo se za to i zapravo je to igranje u Lilleu jedina stvar o kojoj mislimo.

1/13

Komentara 2

PI
Pierro12
10:24 22.11.2018.

Eto prilike za revans protiv Francuza. Iako i nasa nogometna reprezentacija ima bolje igrace mozemo izgubiti kao oni u finalu. Finale je Finale. Ali tenis je jedan na jedan, kao u boxu. Nadamo se da ce Marin i Borna biti u dobrom stanju. Mentalno i fizicki moraju biti spremni. Mozda smo favoriti, na papiru jesmo. I trebali bi ih razbiti sa 4:1 ili sa 5:0 ! To bi bilo odlicno. Hahe. Dobiti cemo ih ako budu pravi. Ne bi bilo lose u Francuskoj poraziti domacina. Nakon finala u rusiji. Di im je sudac svirao sve moguce i nemoguce. Osim toga, gdje oni imaju reprezentaciju?! U tenisu? U nogometu?! Sve su im azilanti pokupili dresove. Da igraju samo pravi Framcuzi bila bi to prava bruka i velika sramota. A tu sramotu treba izbjeci. Pod svaku cijenu. Kao nek pricaju sta hoce mi smo prvaci. Haha, hehe, da, ali samih francuza bas i nema. A zemlja sa 65 milijuna stanovnika!!, ne moze se suprotstaviti malenoj zemlji sa jedva 4 milijuna. Ajmo Hrvati po naslov.

PI
Pierro12
13:37 22.11.2018.

Kakvi francuzi. Idemo Hrvati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije