Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLGETERSKA KLASA

Nikola Kalinić hladnokrvan nakon velike pobjede, evo što je poručio navijačima

U zaostalom 9. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/6
20.04.2022.
u 21:22

- Pobjeda je najvažnija i ta tri boda zbog kojih smo i dalje u utrci za prvo mjesto. Dali smo sve od sebe i hvala svima.

Hajduk je pobijedio Dinamo 1:0 na Poljudu u zaostaloj utakmici devetog kola Prve HNL, a junak susreta bi je Nikola Kalinić.

U 63. minuti primio je loptu na desnoj strani kaznenog prostora Dinama i lijevom nogom fenomenalno pogodio u desnu stranu gola Dominika Livakovića.

Naravno, prepun je dojmova, zbog toga se i vratio u voljeni klub tijekom zimskog prijelaznog roka, koji je izazvao podosta pažnje.

20.04.2022., Stadion Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 09. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

- Pobjeda je najvažnija i ta tri boda zbog kojih smo i dalje u utrci za prvo mjesto. Dali smo sve od sebe i hvala svima - izjavio je za Arena Sport strijelac jedinog pogotka i dodao:

- Ništa, idemo dalje i okrećemo se nastavku prvenstva. Moramo pobijediti sve ako želimo prvo mjesto.

U sljedećem kolu Hajduk igra protiv uvijek mu neugodnog Slaven Belupa u Koprivnici, a zbog žutih kartona tamo neće biti Marka Livaje. Slijedi napeta i uzbudljiva završnica prvenstva kroz posljednjih pet kola!

Standings provided by SofaScore LiveScore

>>> Proslava gola vrijednog pobjede na Poljudu

Ključne riječi

Komentara 3

ZG
Zeljko Grabar
21:46 20.04.2022.

Hvala Kalinicu sto nam ga je zabio, jer sad ce valjda i u Maksimiru vidjeti da Kopicu treba dati nogu u guzicu tako da se ne zaustavi do Nasica, a kraj klupe gdje sjede dobri igraci stavljati u prvu potstavu napada Petkovica, Gojaka, Emerli-a moze samo onaj koji je unaprijed zelio izgubiti. Dati Bockaju i Ivanusecu samo 15 minuta ili u napad stavljati nekog Tolica potezi koje ne razumije valjda ni onaj navijac koji se je oredozirao alkoholom vec prije utakmice. Inace losijeg derbija izmedju te dvije momcadi nije bilo vec sigurno 60 godina jer osim izlezavanja, sudaranja glavama i simuliranja nije bilo niti jedne akcije koja bi stvarno bila vrijedna derbia. Cestitka Hajduku u svakom slucaju.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
21:31 20.04.2022.

Ne bi Dinamo izgubio da je igrao ekstraklasa Oršic..🤣

HH
Hrvoje Hrk !!
21:29 20.04.2022.

Nekako i mi tu u Zgb-u bi htjeli da hajduk bude prvak jer dosta je dinamo bio a i zbog te atmosfere i navijača jer za hajduk svi navijaju od djece pa do staraca a tu kod nas...problematični klinci i okorjeli klošari koji žicaju ispred dućana za pivu..dinamo nema takvu vojsku navijača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije