Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJELI SU SLAVILI

Poljud 'gorio' za pobjedu: Na derbiju sezone 35 tisuća navijača, pjesma nije stala

Stadion Poljud popunjen navijačima na utakmici Hajduk - Dinamo
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/14
20.04.2022.
u 19:50

Očekivano, atmosfera ispred stadiona i na ulicama Splita veličanstvena je bila, slavljenička i nešto je što bismo voljeli viđati u svim hrvatskim gradovima prije utakmica

Hajduk i Dinamo na Poljudu su odigrali zaostalu utakmicu devetog kola Prve HNL. Slavio je splitski sastav 1:0 golom Nikole Kalinića. Očekivano, atmosfera ispred stadiona i na ulicama Splita veličanstvena je bila, slavljenička i nešto je što bismo voljeli viđati u svim hrvatskim gradovima prije utakmica.

>> Euforija nakon gola Kalinića:

Uživo ste s nama mogli pratitit djelić te sjajne atmosfere, od koje se teško ne naježiti. A to je bila tek uvertira u ono pravo što nas je  čekalo na Poljudu.

>> Atmosfera prije derbija:

18:50 Pogledajte kako je na Poljudu bilo 'tik' pred početak susreta:

17:30 Navijači su se okupljali  pred Poljudom, pjesma je već bila počela. 

 

17:10 Ostalo je još nešto karata. Točnije,  ima karata za istok i zapad gore.

 

>> Napad na Dinamov autobus na prošlom derbiju:

Ključne riječi

Komentara 9

ZG
Zeljko Grabar
17:49 20.04.2022.

Ali moze se pratiti u cijelom svijetu preko interneta slobodno bez tv-pretplate. Ali bojim se da necetet puno izgubiti jer prema pisanju nvinara VL "Policija cuva kafic iz kojeg je pri proslom susretu napadnut dinamov autobus". Boje se valjda da oporavljeni Ivanusec i drustvo ne zaustave autobus i na napadnu vlasnika lokala. E sad valjda cijeli svijet moze razumjeti sto sve moze novinarsko sljepilo nadrljati na papir a mi se ono cudimo Putinu kad zajedno sa Lavrovom govori o napadu fasista na goloruki ruski narod. Novinaru koji potpisuje taj clanak treba dodjeliti nagradu "Putin" koja se uvodi za lazne vijesti i budalastine. Ali u Vecernjem je sve moguce pa i takav naslov. Taj sigurno vec slavi pobjedu Hajduka i osvajanje prvog mjesta.

Avatar gusjenica
gusjenica
20:40 20.04.2022.

Dinamo dva puta bolji, dodaju se u beskonačnost i naravno da pogriješe. Neku govnastu igru igraju. Sramota je izgubiti od ovakvog hajduka.

Avatar Bokaj
Bokaj
17:40 20.04.2022.

Ja bih pratio, ako je moguće U ŽIVO! Strane jezike ne razumijem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije