Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKO KOVAČ:
Povratak na članak

Remi mi se nije svidio, ali ne mogu udarati po dečkima

'Sada nas čeka još veći protivnik i moramo biti sto posto spremni.'

Komentari 39

JU
juma
01:04 05.09.2015.

Igra je bila dobra, Pjaca vrlo dobar, Badelj je imao 2 ili 3 kriva dodavanja, ali i isto toliko genijalnih proigravanja na krilo prema Vrsaljku. Sa Mandžukićem se mora imati strpljenja. Azere smo nabili 90 minuta u mišju rupu, ali nismo imali koncentracije u završnici. Protiv Norveške može samo biti još bolje. Ne treba dopustiti da ekipu zahvati malodušnost i pesimizam koji su tipični za hrvatske medije koji time truju i naše navijače. Zato glavu gore i pokažite koliko vrijedite.

VL
CR
crodijaspora
07:22 05.09.2015.

Niko ja bih Ovako u Oslu Subašić Srna Vida Ćorluka Vrsaljko Raketić Brozović Modrić Perišić Kalinić Pjaca 4 3 3 ala Barcelonaić Kalinić Pjaca 4 3 3 ala Barcelona

VL
AN
antijugoslavencina
12:51 05.09.2015.

Niko samo hrabro i puno sreće! Vi ste nam jedina radost u ovoj napačenoj zemlji. Pobijedite za inat svim onima koji bi volili da ne odemo na Euro, jugoslavenčinama,Splitskim orjunašima(tkz. udruga naš hajduk, poznatiji kao crtači svastike), genocidnoj "braći" preko Drine........ UZ HRVATSKU I UZ KRISTA PROTIV JUGO-KOMUNISTA!

VL
DE
debelisef
15:13 05.09.2015.

Reprezentacija protiv Azera nije igrala lose, losa je bila samo realizacija. Jedino kaj se Kovacu moze prigovoriti je forsiranje Pranjica, koji je jedino one 2 sezone u Heerenveenu odigral zapazeno i to u veznom redu. Decko nikada nije bil bocni,i, to je postal silom prilika u nedostatku boljega na toj poziciji. Kovac mora "izmisliti" lijevog bocnog za vece dosege, ne znam moze li to Leovac ili Jedvaj ( koji je desni, ali koji bi u repki sigurno pristal igrati i lijevog ) ili neko treci. Kaj se Mandukica tice, on je jos uvijek dobar napadac i ima pravo na losu utakmicu. Cak i ako bi ( nedaj Boze) nastavil s losom formom, tesko bi ga zbog dosadasnje reputacije , statusa u ekipi i zasluga bilo posjesti na klupu, s obzirom da su Kramaric i Rebic (koji su po meni kompletniji napadaci) zbog "krivih" transfera zavrsili na klupama.

VL
KA
kajinx
11:26 05.09.2015.

Jedina reprezentacija koja hodanjem hoće doći do šesnaesterca i hodanjem dati gol. Opreznost; ako slučajno potrčite, možete se oznojiti.

VL
Avatar comparator
comparator
07:20 05.09.2015.

Osim što ke Manđo nekako u zadnje vrijeme osrednji i jedan od predvidljivih igrača sva igra se svodila na sporu i neinventivnu igru.Kombinacije u sredini terena su spore a ubačaji u for su u nemoguča misija za minimum terena kojii nam je protivnik ostavio i zato nam je to nabacivanje na Manđukića ostalo kao nekakvo alibi rješenje. Premalo udaraca iz daljine ,a oni koji su upučeni bili su plasirani umjesto bombi koji tresu ruke vrataru ili završavaju u golu. Zapravo Hrvatska gaji ušetavanje u gol protivnika što ovdje nije bilo moguće zbog gustoće protivnika u šesnajstercu.

VL
MO
mojazemlja
23:50 04.09.2015.

Pročitah negdje..jedina novost kod hrvatske reprezentacije je:nova košulja i novi remen izbornika kovača..

VL
HA
hajduk1966
09:04 05.09.2015.

Je li Niko uopce gledao nasu repku? Pjaca je mlad decko ali nije zasluzio vise od 15 minuta,izgubio je milijun lopti,a Badelj je izgubio svaku loptu,ako onako poreda igrace bez obzira tko bude igrao opet cemo popusiti Niko ti sisi kriv i trebas to prihvatiti

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
11:27 05.09.2015.

ovo je još jedna trenerska prevara i blefer na razini Krune Jurčića u Dinamu i Slavena Bilića u repki..... neznalice koje se uče poslu sa svemirskim brodom u rukama.... Sada su i slijepci valjda vidjeli tko je bio zaslužan zaa rezultate Bilića iz vremena dok mu je Prosinečki bio pomoćnik....

VL
BA
balic
00:04 05.09.2015.

Uf ne spomiji pobjedu ,muka mi je vise.Jucer sam travu kosio dok ste igral, ako u nedjelju krenete istom pricom morta cu kod susjeda travu kosit moja jos nije narasla ..

VL
DU
Deleted user
08:11 05.09.2015.

Pa, ni najbolji ne pobjeđuju uvijek! Ipak ih Prosinečki kuži !

VL
ST
strsljen2013
08:16 05.09.2015.

Čestitam NIko. Igrači su krivi. Zanimljivo opet su drugi krivi dok nam igrači igraju na svojim neprirodnim mjestima i defanzivi.

VL
SA
santos008
08:20 05.09.2015.

Igrao si ti na kartu ,da ce Bugarska pobjediti Norvesku ,zato si bio i zadovoljan bodom.Na kraju je ispalo kako je ispalo i uvijek bude tako kad ti drugi resava probleme a ne ti sam.Sto se tice igre i tempa ,igrali su ko umirovljenici ,prije bi covjek rekao da je to reprezentacija Silvana Hrelje nego Nike Kovaca ,koji se rodio,zivio i radio u Njemackoj.Ako ne smijes zamjeniti Mndzukica ,onda je bolje da ga i ne uzimas u Reprezentaciju.

VL
MN
Marijan Nikic-Pejic
13:08 05.09.2015.

Normalno da ne mozes udarati po deckima, kada si sam najvise kriv. Tako postaviti igru i uloge, tako odabrati igrace u prvi sastav, samo moze netko tko misli da puno zna, a u stvari je prosjek donjeg ranga. Ako tome jos dodamo nekorektnost prema svima nama, sto se vidi u izjavama, e to je previse. Pa poslisaj kako su jucer Nijemci govorili, kakva samokriticnost, premda su pobijedili. I igraci i trener spremni su reci i priznati javno ako nesto nije bilo dobro. A zasto ti isto tako ne bi ucinio.Dovoljno si dugo bio u Bundesligi. Ili si se ustrirkao u dobre stare balkanske obicaje, kada su krive objektivne i subjektivne okolnosti, pa kako nam i suci nisu isli na ruku, pa kako ovo, pa kako ono. Ni rijeci samokritike. TO NE VALJA!! TAKO SE GUBI POVJERENJE NAVIJACA!!! jos jedna mala primjedba na kraju. Probajte staviti Mandzu na mjesto onog beskorisnog Pranjica. samo mu malo discipline utisnuti u glavu, tu bi bio vise koristan nego na mjestu centralnog napadaca.

VL
KO
Komacero
23:24 04.09.2015.

Kovac ti pojima nemas Badelj na svakoj tekmi ima najmanje 4 kriva dodavanja koja su matne pozicije za bolje igrace.Zna se ko zabija golove a ti mjenjas Modrica.Kramaric je bolji trenutno od Mandzukica a Plic ima brzinu.Vezni ti moze bit i Srna a Pranjic taj nesmije igrat nit po razno

VL
FC
fajter.coric
08:30 05.09.2015.

Azeri su 110 momčad na Fifinoj listi onoj listi koja nas drži VISOKO da smo SVJETSKI VELIKANI pa mi im ne bi DALI gol da još igramo sve tamo do MALE GOSPE koja smo mi velika momčad...

VL
LE
LeonardS
09:11 05.09.2015.

Izborniče, tko če ti reči koju taktiku da postaviš

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
09:55 05.09.2015.

Remi mu se nije svidio, ali kao rođeni i odgojeni njemački kavalir nemre udarati po uvoženim balkanskim dečkima kao svoj među tuđima.

VL
CR
crodijaspora
07:05 05.09.2015.

Niko veliki sam navijač reprezentacije i vas kao trenera.Mišljenja sam da nije to ni bilo tako loše kako hoće ovaj Ne Hrvatski mediji prikazati.Ali isto tako moram konstatirati da koliko god ti braniš tu svoju odluku Pjaca može igrati samo na strani i to puno bolje na lijevoj.I Mamić je pokušao sa njim u sredini pa znamo kako je završilo.I druga zamjerka na bočnim stranama nije bilo nikog sve se htjelo kroz sredinu gdje je protivnik bio najgušći i najteże je bilo proći.Pranjić definitivno nije za rep i vi ste zato plaćeni da nadjete riješenje.za početak probati sa Vrsaljkom.Po meni ni Mandzo ne bi trebao biti nedodirljiv i vrijeme je da Kalinić dobije pravu šansu zaslužio ju je.Puno sreće u Norveškoj gdje sam siguran da dobijamo i da ćemo odigtati vrhunski.

VL
Avatar white socks
white socks
07:18 05.09.2015.

Na može udarati po dečkima!? Pa kako će kad sam tvrdi da je igra bkla odlična? Eeeej odlična, a odigrali nerješeno protiv slabašnog protivnika kad su nam bodovi trebali kao suho zlato. To je ono što najviše zabrinjava, izbornik zabija glavu u pijesak, situaciju gleda kroz ružičaste naočale a ne kritički, kakva ona doista jeste i stoga i ne može popravljati stvari.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.