Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIKOVE 'LUDORIJE'
Povratak na članak

Niko je dokaz da u reprezentaciji ne igraju oni najbolji!

– On jednim potezom može promijeniti tijek utakmice – rekao je Asmir Begović

Komentari 99

DE
debelisef
19:10 26.09.2014.

Ma znamo mi da Kranjcar zna igrati ! Problem je u fizickoj pripremi, tj. konstituciji. Kad bi Niko imal Modricevu motoriku ( uz svoje vlastite kvalitete ), onda bi to bil igrac svjetske vrijednosti ! Nazalost, nasi novinari na osnoviovi jednog odlicnog slobodnog udarca pocinju pisati o taktici. Nek pucaju po 20 slobodnjaka Maradona i Kranjcar, pa da vidimo ko bu ih vise zabil ? Ned radi se o ( dokazanim ) tehnickim kvalitetama ; radi se o kondiciji i motorici. Od koga je Kranjcar u tim svojstvima bolji : od Rakitica ? od Modrica ? od Kovacica ? Ne bi bas rekal ! Tehniku imaju sva trojica spomenutih...

VL
JA
JackRussell
19:08 26.09.2014.

Haha....prošle nedjelje sjedim u društvu prijatelja, komentiramo nogometna zbivanja tog vikenda i dođemo do Kranjčarovog gola, i onda im kažem: "Sad samo čekajte medijsku histeriju, Niko Kranjčar mora biti u reprezentaciji!"...pet dana kasnije histerija počinje....smiješno, posebno to što nitko od tih novinara, ljudi šta komentiraju zapravo nije pogledao jednu Kranjčarovu utakmicu ove sezone, nego im je smjernica taj jedan gol koji je postigao. Eto, obzirom da obožavam Premier ligu, gledao sam Kranjčara sve utakmice koje je do sada odigrao i samo ću reći, ako je to igrač za reprezentaciju, ja sam Pero Perić! Osim što je sporiji nego ikad, nestaje po 20 minuta iz utakmice, jednostavno ga ne vidiš, loš u dodavanju, tu i tamo gurne suigrača u priliku...dogodi se ponekad neki bljesak i to je to. Kažu "Kranjčar jednim potezom odluči utakmicu", samo je problem što se taj jedan potez dogodi jednom svakih deset utakmica, a do tog trenutka je nevidljiv. Kranjčar u ovom trenutku nije za reprezentaciju i koliko ne volim kako Kovač bira igrače, ovdje je potpuno u pravu.

VL
VL
????
19:44 26.09.2014.

Slažem se za Kranjčara da bi trebao biti u reprezentaciji, ALI ovi novinari su dno dna. Donedavno im je bio debela svinja, tatin sin a sada ga izbornik šikanira. Jedva čekam da jednom dovedemo nekog stranca za trenera, ne znam van Gaala, Hiddinka, Mourinha ili tako nekoga. Već vidim naslove u novinama - plaćamo ga tolike milijune a neznalica je i njegovo vrijeme je prošlo. Šuker ga plaća za stare zasluge a ne po učinku s reprezentacijom i slično :-))) Inače sve kritike u reprezentaciji se svodi na srednji red, međutim nitko ne vidi pravi problem, mi nemamo krila i bočnih veznih. Jedino Perišić koliko-toliko a ovi ostali su samo krpanje boka. No više zabrinjava to da ne vidim dovoljno dobrog igrača koji bi to pokrio.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:27 26.09.2014.

Jel' ovo plaćeni oglas ?

VL
DU
Deleted user
21:15 26.09.2014.

Šta ste najašili na čovjeka ? Najbolje da će pustit da mu loši novinari sastavljaju ekipu.

VL
GV
golub Vaso
21:13 26.09.2014.

Ovo je jedino dokaz da se može kupit članak u novinama.

VL
UR
urbanum
19:33 26.09.2014.

Po tome kako ovdašnja "sportska" štampa piše o gospodinu Kovaču uskoro će on biti kriv za poplave, siromaštvo, loš međunarodni položaj R.H. i ne na kraju za rat na bliskom istoku. Ta količina negativne energije govori ponajmanje o nogometu a puno više o mentalitetu jednog dijela današnje Hrvatske. One koja ne podnosi dostojanstevnu i nezavisnu a ujedno izrazito časnu osobu. Trener svih trenera kojeg je vrijeme odavno pregazilo a nije znao u pravom trenutku povući se sa scene ta i takva karikatura od stručnjaka podobna je tom mentalitetu i tipu mišljenja. Istinskom ljubitelju nogometa tako ne preostaje nego jasno poručiti Niki Kovaču: idi svojim putem a svjetini prepusti da galami! tvoj će se rad pokazati ispravnim a svjetina će ionako uvijek znati samo galamiti po logici: Gdje je taj susjed kojem će krepati krava!?

VL
DK
dr kaunda
20:43 26.09.2014.

Mislim da bi bilo najbolje da slijedece 2 utkmice umjesto repke odigra Dinamo pa da uzmemo tih 6 bodova

VL
SE
sestrićna
21:25 26.09.2014.

vanja zna o nogometu koliko i ja o pčelarstvu...

VL
Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
04:20 27.09.2014.

zna i ronaldhino igrat ...pa ga svejedno nema u nijednom jačem klubu niti repki.kovač zasniva igru na visokoj tjelesnoj spremi i motorici a tu je kranjčar jako jako tanak.jbg i ja volim njegove umjetničke poteze ali isto tako sam svjestan da kranjčarova vrsta nogometa danas više ne prolazi.možda prije 20-30 godina da,ali danas više ne.da se može napraviti hibrid iz modrića i kranjčara svijet bi gledao opet novog ronaldinha :)

VL
KR
krajjuge
22:47 26.09.2014.

Haha par godina novinari pljuju po kranjacaru a sad i njega koriste da bi se stvorila sto gora klima protiv Kovača /nemoze vam ugoditi bas nitko jer ste jednostavno protiv svega sto je Hrvatsko...najzalosnije da ovi nasi geniji a laa birtija zavidni pa Au zu ovakve novinarcice

VL
DI
Dipling
01:04 27.09.2014.

od samog početka kovačeva mandata novinari su ga uzeli na zub jer nije ridikul već ozbiljan i pošten čovjek njima je ćiro vertikala kovač se može otarasiti ovih koji navijaju protiv koji se naslađuju neuspjehu toliko žući su istresli za ispadanje u brazilu a nijedan nije napisao istinu a ta je da smo bili kolateralna žrtva zbog brazila da ima poštenja pisali bi o izmišljenom penalu i poništenom golu a ne o umišljenom izborniku mnogima smeta i to što je hrvat

VL
Avatar LaMer
LaMer
20:08 26.09.2014.

po kojim to kriterijima bi Niko trebal biti u repki i umjesto koga ? .... zbog ovog sertnog gola možda ????... on je fizički već godinama nespsosban igrat vrhunski nogomet , kretanje mu je ograničeno i sporo, defenzivno za momčad ne doprinosi baš ništa ..... po svim modernim nogometnim parametrima njemu nije mjesto u repki , ko ni Sammiru , ko ni Jelaviću ili Pranjiću !

VL
SA
samograd
08:57 27.09.2014.

mediji su u hrvatskoj sijači nemira ,nesloge ,malodušnosti . oni su u stanju upropastiti sve i svašta ,ti likovi i na božić nemaju mira i u stanju su nalaziti nešto zbog čega bi se narod osjećao loše .

VL
BU
budagigo
22:10 26.09.2014.

Kranjcar je jedino za kremsnite,a novinari nisu za kranjcara nego za galantnog tatu koji tako rado voli pocastiti i zavrtiti runde.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:34 26.09.2014.

ovaj yupix.... po komentarima ako nije Niko Kremšnita osobno, onda je Cico ili Zrinka Cvitešić.

VL
BI
biby2611
08:04 27.09.2014.

ako igdje ima dna u ovom drustvu onda su NOVINARI to dno.Za sto kuna bise prodali bilo kome.Necu komentirat clanak nego bi pita doticnog novinara koliko igraca igra na utakmici(jedanaest sa golmanom) pa kao on misli staviti 4 mil hrvata da svi igraju.Ma koje taj Beganovic ko vala strucnjak u Kovac nitko i nista,,

VL
BI
bilikamen
20:40 26.09.2014.

Gospodo, mene samo zanima sto radi Jelavic u repki. Kad za njega ima mjesta onda Niko siguran sam treba biti u prvoj postavi. Osim izbornika i mi se nesto razumijemo u nogomet.

VL
Avatar antuntun55
antuntun55
00:08 27.09.2014.

..na mala vrata ušao,na mala vrata izašao...nikad nije oplemenio svoj talent i postao igračem...

VL
DK
dr kaunda
20:45 26.09.2014.

kod nas je problem da mi svi bolje znamo od izbornika tko i gdje bi trebao igrati

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.