Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA SPONZORA

Nike zaprijetio Özilu pa sad nosi 'bezimene' tenisice!

Mesut Ozil kopacke (1)
Foto: soccer.altweet.com
1/3
24.10.2012.
u 15:03

Prije isteka ugovora s Nikeom realovac je obuo Adidasove kopačke na utakmici. I grdno pogriješio...

Veznjak Real Madrida Mesut Özil ovih dana terenom trči u tenisicama oblijepljenima bijelom trakom! Jer, ako se u sljedećih 180 dana na njima pojavi bilo kakav logo neke sportske tvrtke, morat će platiti odštetu od 150 tisuća eura! Sudska je to odluka kojom je raspetljana zavrzlama između njemačkog reprezentativca i Nikea.

Naime, Özil je ljetos odlučio svoje kopačke Nike zamijeniti Adidasovim, a sponzorski ugovor s američkom tvrtkom još mu je kratko vrijeme bio valjan. Obuo je Adidasov model ''Predator LZ'' iako je do tada bio jedan od glavnih promotora Nikeove serije ''Vapor''. Osim što mu ugovor još nije bio istekao, Nike je imao klauzulu u ugovoru da, ako Özilu neki drugi proizvođač ponudi sponzorstvo, ima pravo ponuditi isti iznos za nastavak suradnje.

Shvativši da mu prijeti tužba, realovac je izjavio da s Adidasom nije ništa potpisao niti dobio kakvu naknadu za nošenje njihovih kopački, no to će morati dokazati pola godine noseći ''prazne'' kopačke. Ili može platiti 180 tisuća eura...

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mightymraz
15:33 24.10.2012.

zapravo kada gledas, ovi nogometasi su nista vise nego jedan zivi reklamni prostor. Reklmani prostor koji ima love, ali opet reklamni prostor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije