Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIVERPOOL

Nikad bolji napad Benitez će pojačati Villom

David Villa
Reuters
27.09.2009.
u 13:03

Menadžer nogometaša Liverpoola Rafa Benitez u siječnju će u napadu svoje momčadi pokušati spojiti tandem španjolske reprezentacije: Fernanda Torresa i Davida Villu.

Engleski tjednik People u najnovijem je izdanju donio vijest da je od vlasnika Liverpoola, Amerikanaca Toma Hicksa i Georgea Gilletta, španjolski menadžer Liverpoola zatražio 49 milijuna eura kako bi na zimu još pokušao dovesti ponajboljega svjetskog napadača u ovom trenutku, 27-godišnjeg vođu napada Valencije.

Operaciju bi, prenosi People, mogao omogućiti novi unosni ugovor koji je klub potpisao s novim glavnim sponzorom, Standard Chartered Bankom, vrijedan 86 milijuna eura.

S Villom i Torresom Benitez bio imao napadačku kombinaciju sposobnu donijeti mu državni i kontinentalni naslov prvaka. Dotad će se morati zadovoljiti samo s polovicom tandema snova – Fernandom Torresom.

Plavokosi je napadač zabio hat-trick u 6-1 domaćoj pobjedi protiv Hull Cityja u subotnjem dvoboju sedmoga premierligaškog kola. Za njega mu je trebalo samo 47 minuta.

- Mislim da Fernando može još bolje – izjavio je Benitez nakon utakmice nastavivši:

- U posljednjim je trima utakmicama odigrao dobro, podigao je pristup, radni element. To je za njega najbitnije. Siguran sam da još može značajno podići svoju igru. Hoće li, to ovisi samo o njemu.

Liverpool je u sedam odigranih utakmica zabio 22 gola. Najbolji je to napadački učinak kluba od 1895. godine!

Ključne riječi

Komentara 1

PU
pulari
21:31 27.09.2009.

To ce biti super ako dodje Vila,Liverpool is best.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije