Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ:

'Nije istina da smo išta razbili, u svlačionici nije bilo nikakve atmosfere'

Brazil - Hrvatska
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
13.06.2014.
u 22:13

- Problem s vodom je nastao isključivo iz razloga što na nedovršenom stadionu, između ostaloga, nije radio odvod - kaže glasnogovornik Pacak.

Bivši predsjednik Corinthiansa Andres Sanchez optužio je hrvatske reprezentativce za demoliranje svlačionice nakon susreta s Brazilom, što Hrvatski nogometni savez u potpunosti negira.

- U svlačionici je puknuo jedan stol jer nije podnio težinu, a problem s vodom je nastao isključivo iz razloga što na nedovršenom stadionu, između ostaloga, nije radio odvod, pa je nakon hlađenja igrača i tuširanja ostalo vode u tim prostorijama - rekao nam je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak i nastavio:

- Nikakvog razbijanja nije bilo, nikakvog uništavanja nije bilo, nije je uopće bila takva atmosfera u hrvatskoj svlačionici.

Izgleda kao da su organizatori samo željeli prikriti još jedan u nizu propusta...

>> 'Hrvati su porazbijali svlačionicu, ljutiti i razočarani nakon poraza'

Komentara 14

WC
wolf_cro
00:01 14.06.2014.

Jadno je ovakvim insinuacijama pokušavati umanjiti sramotno im poklonjenu utakmicu.

VG
vgboy
23:35 13.06.2014.

u zemlji prosvjeda i nepripremljene infrastrukture hrvati napravili nered,da baš je tako

L0
luena 01
07:31 14.06.2014.

M adajteb ljudi sta nasjedate na pokvarene fore Brazilaca... znaju ,cuju ,citaju da sav svijet osudjuje sudjenje bezobrazno sudjenje utakmice sa njima opa se pravdaju time da nas tj.nase decke ko brabare predstave svijetu... sta ocekivati od pokvarenjaka koji zaa postenje ne znaju... samo ono sto oni vide i misle ne vidi vecina nit misli vecina... Nisu na vrijeme uredili stdione i na drugima i po drugim kazu njemacki novinari puno smeca ,prljavo ,nedoredjeno sta ce reci ,da su oni koji tamo budu smece i drek donijeli sa sobom... Ovo SP je najveca sramota a trebalo je biti svima lijepo i ostat u lijepom sjecanju ,ovako ostat ce vecini u najlosijem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije