Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAIOLINA 'OSTAVŠTINA'

Nije imao dlake na jeziku: Pljuvao je po Guardioli i Kloppu, a FIFA-u nazivao komunistima

Other - Mino Raiola died in April 30, 2022
Foto: Reporter Torino / ipa-agency.net
1/3
01.05.2022.
u 13:01

"Pep Guardiola je kao trener fantastičan. No kao osoba on je apsolutna nula. Kukavica, pas", rekao je Raiola jednom prilikom

 U 54. godini preminuo je Talijan Mino Raiola, poznati nogometni menadžer koji je vodio brigu o Haalandu, Pogbi, Ibrahimoviću, Verrattiju i mnogim drugim poznatim svjetskim nogometašima.

Raiola nije bio klasičan nogometni agent. Nije se oblačio tako da izgleda kao da ima milijune, bio je pozamanšan, glasan, suprostavljao se mnogim moćnicima.

"Pep Guardiola je kao trener fantastičan. No kao osoba on je apsolutna nula. Kukavica, pas", rekao je Raiola jednom prilikom.

Komentirao je i FIFA-u, krovnu svjetsku nogometnu organizaciju:

"FIFA je poput komunističkog diktatora koji govori ljudima što da rade. Trebali bi razmišljati samo o organizaciji Svjetskog prvenstva, a i to je sranje."

O Lukakuu je govorio:

 "Dovoljno je kvalitetan da bi igrao u Serie A, ali trenutno nema talijanske momčadi koja si može priuštiti kupiti ga. Preskup je za Serie A."

U četvrtak, ovog tjedna, proširila se vijest o smrti Raiole, ali je vrlo brzo sam menadžer demantirao takvo što navodeći, diljem društvenih mreža, kako je s njim sve u redu i kako je „drugi put u posljednje vrijeme oživio“. Naime, i ranije su kružile priče o njegovoj smrti, od siječnja kada je hospitaliziran te je obavio zahtjevnu operaciju na plućima.

No, ove subote je njegova obitelj službeno obznanila.

„U beskrajnoj tuzi javljamo i dijelimo smrt najbrižnijeg i najčudesnijeg nogometnog agenta koji je ikada postojao. Do kraja se borio i zauvijek će nam nedostajati“, između ostaloga je objavljeno ovom prilikom.

>> Umro je Raiola:

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:20 01.05.2022.

Mino je bio velik, možda prevelik za svoj posao. Upoznao sam ga jednom prilikom na jednom skupu. Britak, rezolutan, ali me fascinirala ta iskrenost i kako je dobro pogađao srž problema. Šteta, svijet je puno izgubio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije