Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVILI SE PSG, HAALAND STARIJI...

Nogometni svijet u suzama: Pogledajte reakcije na smrt poznatog menadžera

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
30.04.2022.
u 17:56

Otac Erligna Haalanda, jednog od najbolje plaćenih sportaša za kojeg je upravo Raiola tražio milijune eura plaće tjedno (!) i govorio da ga samo 10-ak klubova na svijetu može platiti stavio je samo tužni smajlić na objavu

U 54. godini preminuo je Talijan Mino Raiola, poznati nogometni menadžer koji je vodio brigu o Haalandu, Pogbi, Ibrahimoviću, Verrattiju i mnogim drugim poznatim svjetskim nogometašima.

U četvrtak, ovog tjedna, proširila se vijest o smrti Raiole, ali je vrlo brzo sam menadžer demantirao takvo što navodeći, diljem društvenih mreža, kako je s njim sve u redu i kako je „drugi put u posljednje vrijeme oživio“. Naime, i ranije su kružile priče o njegovoj smrti, od siječnja kada je hospitaliziran te je obavio zahtjevnu operaciju na plućima.

No, ove subote je njegova obitelj službeno obznanila.

„U beskrajnoj tuzi javljamo i dijelimo smrt najbrižnijeg i najčudesnijeg nogometnog agenta koji je ikada postojao. Do kraja se borio i zauvijek će nam nedostajati“, između ostaloga je objavljeno ovom prilikom.

Cijeli nogometni svijet reagira na ovu tužnu vijest, donosimo vam neke od njih.

PSG je izrazio sućut njegovoj obitelji i bližnjima.

Otac Erligna Haalanda, jednog od najbolje plaćenih sportaša za kojeg je upravo Raiola tražio milijune eura plaće tjedno (!) i govorio da ga samo 10-ak klubova na svijetu može platiti stavio je samo tužni smajlić na objavu.

Fabrizio Romano, novinar koji se bavi nogometnim transferima, napisao je kako su ovo 'strašne vijesti' pa dodao neke od pojedinosti o smrti poznatog menadžera.

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar comandante
comandante
18:05 01.05.2022.

"čemu tolika pažnja...spletkaroš koji uveo nenormalne, nelogične provizije u nogomet

Avatar Bill Carson
Bill Carson
18:20 30.04.2022.

Šteta da nije po zaradi tih silnih miljiuna više brinuo o vlastitoj formi i zdravlju.

DM
drazen.muhvic
09:02 01.05.2022.

Možda je bolje reći da je nogometni svijet odahnuo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije