Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvojica su već uhićena

Nezapamćeni incident u Sarajevu: Navijači upali u redakciju i prijetili

Horde zla
Foto: Stojan Lasić/PIXSELL
28.09.2019.
u 10:46

Urednik portala Radiosarajevo.ba bio je prisiljen fizički ukloniti tekst iz sistema, a potom je pod istim prijetnjama natjeran zvati ostale redakcije portala i listova u BiH

Novinari i urednici portala Radiosarajevo.ba napadnuti su u petak usred redakcije, te su bili izloženi svojevrsnoj talačkoj situaciji, ističu tamošnji mediji.

Kako se doznaje, napali su ih osobe koje su se predstavile kao navijači Sarajeva, a povod je bila objavljena vijest da je jedan od njih osuđen na pet godina zatvora jer je u Bjelorusiji u kolovozu, uoči utakmice BATE Borisova i Sarajeva, 'pao' s 0,16 grama kokaina.

- Pod prijetnjama, izložen svojevrsnoj talačkoj situaciji, urednik portala Radiosarajevo.ba bio je prisiljen fizički ukloniti navedeni tekst iz sistema, a potom je pod istim prijetnjama natjeran zvati ostale redakcije portala i listova u BiH, te tražiti uklanjanje spomentog sadržaja.

Strahujući za svoju i sigurnost svoje obitelji, naš kolega je pod prisilom, izvršio nalog grupe napadača - kazao je listu Oslobođenje Faruk Vele, član Kolegija Radiosarajevo.ba.

Portal Dnevni Avaz u subotu ujutro prenosi da se policija brzo prihvatila posla, te da su dvije osobe osumnjičene za izvršenje krivičnog djela uhićene već u petak u 23:15 sata.

Ministar unutrašnjih poslova KS Admir Katica dodao je da je jedna osoba 1990., a druga 1991. godište.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije