Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVO PRIZNANJE

Nenad Bjelica ide na Camp Nou, zove ga Barcelona

Bjelica
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
27.09.2019.
u 21:52

Katalonski klub organizira konferenciju na temu "Interakcija s igračem. Razvija li se profesionalni nogometaš?" koja će se na slavnom stadionu održati u 11. studenog ove godine, a među izabranim trenerima je Bjelica

Trener Dinama Nenad Bjelica dobio je jučer pismo koje ga zasigurno ugodno iznenadilo - Barcelona ga je pozvala na Camp Nou.

Naime, katalonski klub organizira konferenciju na temu "Interakcija s igračem. Razvija li se profesionalni nogometaš?" koja će se na slavnom stadionu održati u 11. studenog ove godine.

U pozivu stoji da će odabrani treneri razgovarati o mogućnostima razmjene informacija s igračem tijekom utakmice. Bjelica treba pripremiti prezentaciju od 20 minuta nakon čega će pet minuta odgovarati na pitanja publike.

I ovo je još jedna potvrda da trener Dinama radi odličan posao što su primijetili i najveći klubovi.

Ključne riječi

Komentara 23

PR
prajdali100
22:20 27.09.2019.

Sve se vidi,sve se uočava ! Bjelica radi sjajan posao u Dinamu i to nije prošlo nezapaženo.

Avatar nosac
nosac
22:48 27.09.2019.

molim te nemoj biti mlakonja ko jurčić koje je grlio murinja nego gazi protivnike bez imalo respekta...

PU
puf
22:30 27.09.2019.

Bolje da ga ga vrbuju odmah peije zime jer u suprotnom ce im uzet ligu prvaka ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije