Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što kažete na ovo?

Nezapamćeno u HNL-u: Dinamo uoči derbija povukao potez koji je sve ostavio bez riječi

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
09.12.2020.
u 19:42

Dinamo je o svemu izvijestio HNS i zatražio usklađivanje

Dinamo je u nedjelju protiv Slavena Belupa uvjerljivo slavio u Koprivnici s 5:1, no u 40. minuti su se plavi uhvatili za glavu jer žuti karton dobio je Lovro Majer, igrač koji je u sjajnoj formi i koji ove sezone igra odlično.

Naime, bio mu je to treći žuti karton u ovoj sezoni i zbog toga je ostao bez mogućnosti igranja u sljedećem kolu kada plavi idu na Rujevicu, na veliki derbi s Rijekom.

No, onda je utvrđeno da u zapisniku utakmice žuti karton nije upisan Majeru nego Luki Ivanušecu, očito su suci (glavni je bio Mario Zebec iz Varaždina) pogriješili pri pisanju zapisnika.  

Nitko se na to nije žalio u predviđenom roku od 48 sati, tako da je Majer mogao igrati u nedjelju. No, svaka čast Dinamu na korektnosti, na pravom fair-playu. Jer, Dinamo je na inzistiranje Zorana Mamića o svemu izvijestio HNS i tražio usklađivanje.

Tako se Dinamo sam oslabio pred derbi, ali i pokazao kako treba djelovati u sportu i možemo im se samo nakloniti za ovakav potez pred izuzetno važnu utakmicu za oba kluba.

Komentara 12

DI
Dinamenavek
20:07 09.12.2020.

Velik klub bio i ostao.

AP
apathylolz
19:59 09.12.2020.

Gospodski👍

TO
Tomi
20:06 09.12.2020.

Kako to, kako pita se torcida

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije