Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVAN PAMETI

Sramotno što su napravili našim rukometašicama, hrvatski izbornik je bijesan!

Hrvatska - Srbija
Foto: Hrvatski rukometni savez
1/15
09.12.2020.
u 12:51

– To što se dogodilo tijekom večeri i noći, izvan svake je pameti. Pogledali smo navečer na internetu i vidjeli da ćemo igrati u subotu, a onda nas EHF zove iza ponoći i kažu da ćemo igrati već u četvrtak protiv Rumunjske.

Hrvatski izbornik ženske rukometne reprezentacije Nenad Šoštarić bio je jako ljutit nakon iznenadne odluke EHF-a (Europske rukometne federacije) da se promijeni raspored utakmica drugog kola Europskog prvenstva u Danskoj.

– To što se dogodilo tijekom večeri i noći, izvan je svake pameti. Pogledali smo navečer na internetu i vidjeli da ćemo igrati u subotu, a onda nas EHF zove iza ponoći i kažu da ćemo igrati već u četvrtak protiv Rumunjske. Ne samo da su nam promijenili dnevni plan, već i protivnika. No ne vrijedi se puno nervirati, idemo dalje, pokazati svima da smo dovoljno psihički jaki i da takve stvari možemo pretrpjeti – rekao je izbornik Nenad Šoštarić.

Podsjećamo, EHF i organizator natjecanja Danski rukometni savez promijenili su planirani raspored igranja susreta drugog kruga na Europskom prvenstvu u Koldingu u skupini gdje se nalazi Hrvatska.

Naime, prema osnovnom planu Hrvatska je kao pobjednik skupine C prvi susret druge faze trebala igrati 12. prosinca protiv pobjednika skupine D, a to je Norveška. Ali po tko zna koji put, EHF je zadržao i iskoristio pravo da promijeni raspored.

Hrvatska će tako prvi susret drugog kruga igrati već sutra, u četvrtak u 18.15 sati protiv trećeplasiranog sastava skupine D odnosno Rumunjske. Nakon toga na teren dvorane u Koldingu izlaze Nizozemska i Norveška.

Drugi susret drugog kruga Hrvatska igra u subotu protiv Norveške također u 18:15 sati. I konačno posljednji susret drugog dijela natjecanja naše rukometašice imaju u utorak u 18.15 s Njemačkom.

Dakle, umjesto tri dana predaha nakon prvog kruga, Hrvatska će zbog nove promjene igrati dva susreta u tri dana.

Ključne riječi

Komentara 48

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
13:31 09.12.2020.

Taj raspored je bio napravljen za svjetske prvakinje Nizozemsku. Pošto je sada na tom putu Hrvatska, mafija iz IHF-a je stvari uzela u svoje ruke.

TO
Toby
13:34 09.12.2020.

Skandinavci,govna upravljaju ovim stvarima. Divna demokratska i slobodna drustva u kojima je sve nagodjeno.

DU
Deleted user
13:45 09.12.2020.

A šta, sad - pa to je uljuđeni, demokratski, liberalni, sve naj, naj, naj...zapad na koji svršavaju naši lijevo nasađeni političari. Da ne spominjem imena onih koji ne znaju rečenicu započeti, a da se na to ne pozovu. A onda čkome kad se jasno vidi da je tamo sve samo interes i prosta sebičnost. Pljuc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije